center_pan21
Foto: Norrtälje kommun

Så många fick covid-19 förra veckan

Antalet fall av covid-19 för vecka 41 har nu offentliggjorts av FHM och visar på ungefär samma nivå som de senaste två veckorna.

28 nya coronafall rapporterades in i kommunen för vecka 41 enligt FHM. Det är på samma nivå som de senaste två veckorna och förutom vecka 37 då 43 fall konstaterades så är det ungefär lika många fall varje vecka sedan vecka 35 på kring 25-30 fall. Totalt under pandemin har 4968 kommuninvånare testats positivt för covid-19 vilket innebär cirka 10 procent av kommuninvånarna testats positivt för viruset.

I Region Stockholm var det 1120 fall, vilket är på samma nivå som den senaste månaden, ytterligare åtta har rapporterats avlidna med covid-19 i länet vilket innebär att 4465 stockholmare avlidit under pandemin. Fyra personer vårdades på intensiven förra veckan, totalt har 2233 stockholmare fått intensivvård sedan pandemin startade i mars förra året.

valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
jul2021
julmarknad_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
jul_outsider
connys
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh