stationshusen
Barn födda 2004 eller tidigare får träna i organiserad form igenFoto: Jamshid Jamshidi

Så många får vistas i hallarna

De nya restriktionerna som kommunen antagit kring idrottsutövande innebär att det begränsas hur många som får vara i hallarna.

centrum_artikel
Tidigare i veckan meddelade Sigtuna kommun att man ska öppna upp hallarna för ungdomsidrotten från och med 25/1. märsta.nu har tagit del av begränsningarna som finns i antalet utövare i respektive hallar i kommunen.
Fullstora hallar, som Sigtuna Fritidscenter, Steningehöjden, Vikingahallen, Valstahallen och Ekillahallen 25 personer per tillfälle.
Pinbackshallen kan också ta emot 25 personer.
Mindre hallar kommer dock enbart kunna  ta emot 10 personer per tillfälle.
Folkhälsomyndigheten har poängterat att barm- och ungdomsidrott måste få bedrivas och att hallar ska öppnas upp för att organiserad ledarledd idrott ska kunna bedrivas.
connys_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

meko_helsida
centrum_helsida2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

connys
moderaterna_sigtuna
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider