moderaterna_panorama
Barn födda 2004 eller tidigare får träna i organiserad form igenFoto: Jamshid Jamshidi

Så många får vistas i hallarna

De nya restriktionerna som kommunen antagit kring idrottsutövande innebär att det begränsas hur många som får vara i hallarna.

Tidigare i veckan meddelade Sigtuna kommun att man ska öppna upp hallarna för ungdomsidrotten från och med 25/1. märsta.nu har tagit del av begränsningarna som finns i antalet utövare i respektive hallar i kommunen.
Fullstora hallar, som Sigtuna Fritidscenter, Steningehöjden, Vikingahallen, Valstahallen och Ekillahallen 25 personer per tillfälle.
Pinbackshallen kan också ta emot 25 personer.
Mindre hallar kommer dock enbart kunna  ta emot 10 personer per tillfälle.
Folkhälsomyndigheten har poängterat att barm- och ungdomsidrott måste få bedrivas och att hallar ska öppnas upp för att organiserad ledarledd idrott ska kunna bedrivas.
marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

ewas_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
mp_outsider2022
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider