sportfiske_jubileum
Foto: Daniel Iskander

Så många budar på bostäderna

Budgivningarna ökar igen i kommunen efter en kraftig nedgång mellan 2017-2018: - Det har skett en viss återhämtning jämfört med hur det såg ut i mars för ett år sedan. Villa-annonserna har både fler bud och budgivare per budgivning. Även för lägenheter läggs det fler bud i den genomsnittliga budgivningen - men med lika många budgivare som mars förra året, säger Matilda Adelborg, pressansvarig på Booli.

rosta_sigtuna2

2016-2017 hick budgvninarna på högvarv på objekten i kommunen, i snitt var det kring 13 bud per objekt som gick till budgivning, men 2018 halverades buden till 6,6, i början av 2019 har bostadssajten Booli sett en uppgång och buden är uppe i 7 per objekt, Även antalet budgivare ökar en aning från 2,3 2018 till 2,7 2019. För två år sedan var det i snitt 3,7 budgivare i budgivningarna på villasidan.

När det gäller bostadsrätter är antalet budgivare det senaste året på samma nivå men antalet bud har ökat en aning från 5,8 till 6,6, första kvartalet 2017 var det 8,7 bud på objekten som gick till budgivning.

moderaternamaj
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
varfest_helsida
bonava_maj_helsida
eu_sap

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

nationaldag_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

v_eu_helsida
oppning_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

nrh
ridskola2019_outsider
connys
bonava_maj_outsider
sh_oppet
v_eu
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nationaldag_out
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out