moderaterna_riksdag

Så många är drabbade av ångest

Siffror från Folkhälsomyndigheten visar hur många i kommunen som är drabbad av ångest.

Tidningen Mitt i Stockholm rapporterar om Folkhälsomyndighetens siffror kring ångest. Den visar att kvinnorna i Väsby har mest hela riket. Nästan 6 av 10 kvinnor i Väsby har drabbats av ångest. I Sigtuna är siffran 44 procent för kvinnan och 26 procent för männen. I jämförelse med länet är det högre siffror för kvinnor i 14 andra kommuner. Hos männen är det bara lägre siffra än i Sigtuna i två kommuner. Länssnittet är 45 procent för kvinnor och 30 procent för männen.

happyhomes_sommar2020
jul2021
mp_host_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

julmarknad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
julmarknad_outsider
stationshusen_out
swedol_outsider
jul_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider