centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Så inleds fotbollen

FC Arlanda startar säsongen med ett upplandsderby mot IFK Uppsala i Division 3.

centrum_artikel

Svenska Fotbollförbundet har fastställt spelprogrammen för de nationella serierna. Vilket innebär att FC Arlanda har sin premiär hemma mot IFK Uppsala 12:e april.

Märsta IK startar med bortamatch mot Unik på Valsätra IP 12/4. Märstas första hemmamatch blir mot Brottby i omgång 2 19:e april.

I Division 5 Södra startar Rosersberg mot Sunnersta hemma på Råbergsvallen 12/4.

Nytt för i år är att kommunen inte har lag i varken damtrean eller damfyran

defacto_helsida
happy_homes_mars

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida
marina_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

kcbygg_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider