moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Så inleds fotbollen

FC Arlanda startar säsongen med ett upplandsderby mot IFK Uppsala i Division 3.

centrum_artikel

Svenska Fotbollförbundet har fastställt spelprogrammen för de nationella serierna. Vilket innebär att FC Arlanda har sin premiär hemma mot IFK Uppsala 12:e april.

Märsta IK startar med bortamatch mot Unik på Valsätra IP 12/4. Märstas första hemmamatch blir mot Brottby i omgång 2 19:e april.

I Division 5 Södra startar Rosersberg mot Sunnersta hemma på Råbergsvallen 12/4.

Nytt för i år är att kommunen inte har lag i varken damtrean eller damfyran

connys_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
2020_helsida
handbollsskola
mod_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider