mote_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Så inleds Allsvenskan

Svenska Handbollförbundet har fastställt Herr- respektive damallsvenskan för 2020/21.

centrum_artikel

Det blev varken kval eller uppflyttning för Skånelas herrar som därmed får spela kvar i Allsvenskan kommande säsong. Även damerna spelar i Allsvenskan men det klarade man utan eventuellt kvalspel. Samtliga kval i handbollen till högsta och andraligorna ställdes in på grund av coronapandemin. Nu har premiäromgången fastställts och för damernas del är det match mot Eskilstuna GUIF hemma medan herrarna möter AIK borta. Damallsvenskan inleds vecka 39 och Herrallsvenskan vecka 37.

sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

brobygget_midgard_helsida
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out