centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Stockholms stads Bostadsförmedling

Så hög är andrahandshyrorna

Det skiljer över 4000 kronor i månaden mellan länets dyraste andrahandshyra och billigaste.

Sigtuna kommun har en av länets billigaste andrahandshyror med 5000 kronor i månaden för en etta enligt Mitt i Stockholm. Täby har länets dyraste hyra med 9500 kronor/månad för en etta.

Den som hyr ut i andrahands måste ha tillstånd från sin bostadsrättsförening eller fastighetsägare, sedan i somras kan man vräkas om ma hyr ut utan tillstånd. Man får heller inte ta ockerhyra i ersättning utan det ska vara rimlig summa. En rimlig andrahandshyra är hyran plus driftskostnader för el, bredband, om det är möblerat så kan man även ta betalt för slitage av möbler.

happy_homes_mars

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider