arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Så gick det i helgen

Helgens fotbollsresultat hittar du här! Rosersbergs IK spelar även seriefinal i femman redan ikväll mot Rådmansö.

banner_juni_artikel

Division 5Ö
Rosersbergs IK spelade 1-1 mot Unik på bortaplan efter att Joakim Brolund gett RIK ledningen. Unik kvitterade innan paus och resultatet stod sig. RIK är dock tvåa i tabellen i och med poängen. RIK spelar seriefinal ikväll hemma mot Rådmansö med avspark kl. 19.30

Division 6S
Märsta IK2 vann med hela 5-1 mot Bålsta Sanering och Wigör vann sin match med 2-1 borta mot Uppsala Inter FC. Båda lagen ligger i mitten av tabellen.

Division 7V
Sigtuna IF vann med hela 9-0 mot Flogsta och är trea i tabellen. Daan Kodra svarade för hela fyra mål i matchen.

Division 8V
Märsta Syrianska FC förlorade med hela 10-2 mot Enköpings SK2. Wigör spelade 2-2 mot Järlåsa och FC Arlanda2 besegrade Enköping United med 5-0.

Division 3 Dam
RIK/SIF tog första poängen för i år efter 2-2 mot Östervåla. Erelinda Gashi gav RIK/SIF ledningen efter två minuter och Petra Hägg satte 2-1 tidigt i andra men Östervåla kvitterade med 20 minuter kvar.

Division 4 Dam
Märsta IK vann med 4-1 borta mot GUSK2 efter mål av Cemal, Charbachi och två av Malombo. MIK vände underläge till seger. Det var lagets tredje seger och man ligger i mitten av tabellen.

Division 5Ö Dam
Wigör vann med 3-0 på Åland, lagets andra seger i år.

sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

happyhomes_2019
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
colorama_april2
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
fme_outsider
sbrf_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april