arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Så gick det i helgen

Helgens fotbollsresultat hittar du här! Rosersbergs IK spelar även seriefinal i femman redan ikväll mot Rådmansö.

centrum_pask

Division 5Ö
Rosersbergs IK spelade 1-1 mot Unik på bortaplan efter att Joakim Brolund gett RIK ledningen. Unik kvitterade innan paus och resultatet stod sig. RIK är dock tvåa i tabellen i och med poängen. RIK spelar seriefinal ikväll hemma mot Rådmansö med avspark kl. 19.30

Division 6S
Märsta IK2 vann med hela 5-1 mot Bålsta Sanering och Wigör vann sin match med 2-1 borta mot Uppsala Inter FC. Båda lagen ligger i mitten av tabellen.

Division 7V
Sigtuna IF vann med hela 9-0 mot Flogsta och är trea i tabellen. Daan Kodra svarade för hela fyra mål i matchen.

Division 8V
Märsta Syrianska FC förlorade med hela 10-2 mot Enköpings SK2. Wigör spelade 2-2 mot Järlåsa och FC Arlanda2 besegrade Enköping United med 5-0.

Division 3 Dam
RIK/SIF tog första poängen för i år efter 2-2 mot Östervåla. Erelinda Gashi gav RIK/SIF ledningen efter två minuter och Petra Hägg satte 2-1 tidigt i andra men Östervåla kvitterade med 20 minuter kvar.

Division 4 Dam
Märsta IK vann med 4-1 borta mot GUSK2 efter mål av Cemal, Charbachi och två av Malombo. MIK vände underläge till seger. Det var lagets tredje seger och man ligger i mitten av tabellen.

Division 5Ö Dam
Wigör vann med 3-0 på Åland, lagets andra seger i år.

bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

happyhomes_2019
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_pask_helsida
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

ica_pask

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_standard
colorama_april
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet