defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Så gick det för Skånela i omstarten

Allsvenskan för både herrar och damer startade om på trettondagen.

banner_juni_artikel

Skånelas herr- och damlag var igång på trettondagen, båda hade även bortamatcher.

Damerna begav sig till Tyresö där de svarade för en stark vändning efter underläge med 13-9 som mest, sista kvarten var man fenomenala och vann med 6-1, det innebar att 15-18 blev 21-19 till märstalaget efter tre mål av Moa Andersson som totalt i matchen gjorde nio mål. Emma Persson och Veronica Wislander svarade för fyra mål vardera.

För herrarna blev det nästan identiska segersiffror i småländska Alstermo mot Amo, 22-19 vann Skånela med. Även där var herrarna i underläge med enstaka mål de första 40 minuterna, men sista 20 vände man på steken och skaffade sig tremålsledning som man sedan inte släppte. Sista minuterna var läget under kontroll och segern ohotad. Simon Linberg blev tillsammans med Erik Östling och Robert Ladan främste målskytt med fyra mål. I och med segern befäster Skånela kvalplatsen i tabellen och det är fem poäng ner till femman Rimbo.

midsommar_valsta_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
oppning_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
colorama_april2
defacto_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

happyhomes_2019
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out
sbrf_outsider
colorama_april
nrh
ridskola2019_outsider
fme_outsider
oppning_outsider
defacto_outsider
connys