defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för Skånela i helgen

Skånelas båda representationslag var i farten i helgen. Damerna vann och herrarna tog bara en poäng.

rosta_sigtuna2

Damerna vann hemma mot Bjurslätt/Torslanda med 24-19, detta trots underläge i paus med 10-12. Vid 10-7 till gästerna tog Skånela timeout vilket gav effekt rapporterar sajten Bara Handboll. Man kom snabbt ikapp men tappade sedan igen till 12-16, det skulle dröja till drygt tio minuter återstod av matchen innan Skånela hade tagit ledningen med 18-17, sen kopplade man grepp med en tremålsledning som gästerna inte lyckades hämta upp.
– En välbehövlig och riktigt skön seger. Jag tycker vi gör spelmässigt en ok första halvlek spelmässigt men sätter inte våra lägen vilket gör att vi tappar. Vi tar lite för tidiga avslut i uppställt spel samt att när vi går på genombrott är vi alldeles för ärliga i vara avslut, analyserade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg för Bara Handboll.

Målen
Andersson 6, Nygårds 5, Wislander 4, Kou Aune 4, Schaerlund 2, Persson 2, Lindgren.

För herrarna blev det bara en poäng, man hade hoppats på två inför matchen mot RP. När det återstår fyra omgångar har Skånela fem poäng ner till Rimbo. Skånela har således allt i egna händer inför avslutningen. Men det var nära två poäng då man ledde med 23-21 sista minuterna och ett skott i ribban enligt Bara Handboll:
– Framåt bränner vi alldeles för många chanser och tekniska fel. Jag är inte alls nöjd med vare sig prestationen idag eller resultatet heller för den delen. En match vi kan slänga i papperskorgen och lämna den där för gott, sa Karlsson.

Målen
Olsson 7, Frank 4, Sjölin 2, Nielsen 2, Östling 2, Lindberg 2, Näslund 2

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
varfest_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

mp_eu
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

v_eu_helsida
happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

bonava_maj_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
sh_oppet
fme_outsider
sh_bovard_out
connys
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
colorama_april
nrh
oppning_outsider