arlandagolf_pan_aug
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för Skånela i helgen

Skånelas båda representationslag var i farten i helgen. Damerna vann och herrarna tog bara en poäng.

marstakalaset_artikel

Damerna vann hemma mot Bjurslätt/Torslanda med 24-19, detta trots underläge i paus med 10-12. Vid 10-7 till gästerna tog Skånela timeout vilket gav effekt rapporterar sajten Bara Handboll. Man kom snabbt ikapp men tappade sedan igen till 12-16, det skulle dröja till drygt tio minuter återstod av matchen innan Skånela hade tagit ledningen med 18-17, sen kopplade man grepp med en tremålsledning som gästerna inte lyckades hämta upp.
– En välbehövlig och riktigt skön seger. Jag tycker vi gör spelmässigt en ok första halvlek spelmässigt men sätter inte våra lägen vilket gör att vi tappar. Vi tar lite för tidiga avslut i uppställt spel samt att när vi går på genombrott är vi alldeles för ärliga i vara avslut, analyserade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg för Bara Handboll.

Målen
Andersson 6, Nygårds 5, Wislander 4, Kou Aune 4, Schaerlund 2, Persson 2, Lindgren.

För herrarna blev det bara en poäng, man hade hoppats på två inför matchen mot RP. När det återstår fyra omgångar har Skånela fem poäng ner till Rimbo. Skånela har således allt i egna händer inför avslutningen. Men det var nära två poäng då man ledde med 23-21 sista minuterna och ett skott i ribban enligt Bara Handboll:
– Framåt bränner vi alldeles för många chanser och tekniska fel. Jag är inte alls nöjd med vare sig prestationen idag eller resultatet heller för den delen. En match vi kan slänga i papperskorgen och lämna den där för gott, sa Karlsson.

Målen
Olsson 7, Frank 4, Sjölin 2, Nielsen 2, Östling 2, Lindberg 2, Näslund 2

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
colorama_april2
marstakalas_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sommar_centrum
miljopris_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
connys