moderat_jul_nyar
Märsta IK:s trupp till Gothia CupFoto: Insändarbild/Märsta IK

Så gick det för MIK på Gothia Cup

Märsta IK hade två lag med i Gothia Cup som båda nådde 16-delsfinal.

U15-laget vann sinn grupp med tre raka segrar och förkrossande 15-0 i målskillnad. Man vann också första Play off-matchen mot Osby med 4-2, senare på torsdagen väntade Sandåkerns SK, där blev det förlust med 2-0 och turneringen var över efter fem matcher.

U18 vann sin grupp på sju poäng efter två segrar och en oavgjord. I första play off-matchen besegrades FBK Karlstad med 4-1, därefter väntade norska Levanger som vann med 1-0. Även MIK U18 fick spela fem matcher och avsluta efter torsdagen.

centrum_helsida2020
oppethus_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider
nrh