center_pan21

Så gick det för bygdens lag

Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_artikel

Division 5S
Märsta Syrianska föll hemma mot BKV Norrtälje2 med 1-0, målet gjordes i slutet av första halvlek. MSFC är fortsatt jumbo i tabellen med en match kvar. Man möter Vaksala2 i sista omgången, seger med två mål innebär att man passerar Vaksala2 som är nästjumbo men har tre poäng.

FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Riala. Enligt Rialas hemsida bröt Arlandas ledare matchen i slutet och valde att kliva av planen. Ett ärende som ska hanteras av Upplands FF som fastställer slutresultat.

Division 7S
Sigtuna IF vann derbyt mot Wigör med 2-1. Målen gjordes av Oliver Holm Rodrigues och Adamu Tanko Mohammed för Sigtuna och Mohammed Shaharyar Loan för Wigör. Sigtuna är tabelltvåa och slutar sannolikt där såvida man inte skickar in minst åtta mål på Rasbo2 samtidigt som Almo förlorar mot Enköping City.

Division 6S
Märsta IK2 vann stort mot Olands FF med 11-2, Oland tog ledningen med 2-0 men MIK vände på steken efter en halvtimmes spel, tre snabba mål kring minut 30 bäddade för segern. I paus var det hela 5-2 till MIK och andra kom ytterligare sex mål. Målen: Linnes 4, Salimi 3, Dema 2, Drugge, Alouch

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med hela 7-0 mot BKV Norrtälje. Jennifer Jacobsson svarade för tre mål, Josephine Naylor för två och Eva-Lotta Lundström för två.

happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida
vaccin
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
vaccin-outsider
bostad_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out