moderater_pan_sommar

Så gick det för bygdens lag

Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

Division 5S
Märsta Syrianska föll hemma mot BKV Norrtälje2 med 1-0, målet gjordes i slutet av första halvlek. MSFC är fortsatt jumbo i tabellen med en match kvar. Man möter Vaksala2 i sista omgången, seger med två mål innebär att man passerar Vaksala2 som är nästjumbo men har tre poäng.

FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Riala. Enligt Rialas hemsida bröt Arlandas ledare matchen i slutet och valde att kliva av planen. Ett ärende som ska hanteras av Upplands FF som fastställer slutresultat.

Division 7S
Sigtuna IF vann derbyt mot Wigör med 2-1. Målen gjordes av Oliver Holm Rodrigues och Adamu Tanko Mohammed för Sigtuna och Mohammed Shaharyar Loan för Wigör. Sigtuna är tabelltvåa och slutar sannolikt där såvida man inte skickar in minst åtta mål på Rasbo2 samtidigt som Almo förlorar mot Enköping City.

Division 6S
Märsta IK2 vann stort mot Olands FF med 11-2, Oland tog ledningen med 2-0 men MIK vände på steken efter en halvtimmes spel, tre snabba mål kring minut 30 bäddade för segern. I paus var det hela 5-2 till MIK och andra kom ytterligare sex mål. Målen: Linnes 4, Salimi 3, Dema 2, Drugge, Alouch

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med hela 7-0 mot BKV Norrtälje. Jennifer Jacobsson svarade för tre mål, Josephine Naylor för två och Eva-Lotta Lundström för två.

connys_helsida
helsida_sfs
social_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
pantamera_out
sfs_out
connys
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
nrh