sap_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Det bjöds på blandade resultat för bygdens lag. Här hittar du ditt favoritlags resultat och målskyttar.

Division 4
Rosersbergs IK föll som du kan läsa om här. Men även Märsta IK noterade förlust. Vattholma vann överraskande med 3-1, 1-0 kom redan i 7:e minuten på straff. Xavier Espinoza Contreras kvitterade tidigt i andra för MIK. I 72:a minuten kom dock 2-1 för Vattholma och på övertid 3-1. Tungt poängtapp för MIK som vid seger kunde ha hängt på i toppstriden. Med tre omgångar kvar skiljer tre poäng mellan lag 1-4. Ettan går direkt upp, lag 2-3 kvalar troligtvis.

Division 5
FC Arlanda vann med 3-0 och har nu säkrat kontraktet i femman. Hasan Hassan gjorde två mål och Miguel Corvova två. För Märsta Syrianska går det fortsatt tungt, man föll hemma mot Riala med hela 5-0 och är jumbo. Men det är bara en seger upp till säker mark, Vaksala2 står på tre poäng med fyra matcher kvar. Rimbo IF har fått lämna serien pga för många WO.

Division 6S
MIK2 vann mot Brottby2 med 3-2. MIK ligger i mitten av tabellen. RIK2 föll med klara 4-0 mot Väddö som toppar serien och är på väg upp i femman med två matcher kvar.

Division 7S
Sigtuna IF spelade 1-1 mot tabelettan Almo i seriefinalen, en seger hade smakat mumma då man i så fall hade varit på samma poäng. Nu har Almo tre poäng tillgod på Sigtuna. Almo gjorde mål i 12:e minuten och det dröjde till tio minuter in i andra innan Sigtuna kvitterade. Ludvig Harryzon drog på sig sitt andra gula i matchen på slutet men Sigtuna lyckades freda målet.

Wigör är kvar som trea trots förlusten mot Knivsta2. Oskar Brask kvitterade till 1-1 i mitten av andra men Knivsta2 avgjorde med kvarten kvar. Det var en het match med tolv gula och ett rött, de flesta korten stod Knivsta2 för. På söndag är det derby på Odensala IP med matchstart 14.30. Sigtuna har fyra poäng tillgodo, vid seger slutar man sämst tvåa.

Division 2 – FC Arlanda – Klicka här

social_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider_social
event_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider
mp_outsider2022
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
nrh