center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Det bjöds på blandade resultat för bygdens lag. Här hittar du ditt favoritlags resultat och målskyttar.

centrum_artikel

Division 4
Rosersbergs IK föll som du kan läsa om här. Men även Märsta IK noterade förlust. Vattholma vann överraskande med 3-1, 1-0 kom redan i 7:e minuten på straff. Xavier Espinoza Contreras kvitterade tidigt i andra för MIK. I 72:a minuten kom dock 2-1 för Vattholma och på övertid 3-1. Tungt poängtapp för MIK som vid seger kunde ha hängt på i toppstriden. Med tre omgångar kvar skiljer tre poäng mellan lag 1-4. Ettan går direkt upp, lag 2-3 kvalar troligtvis.

Division 5
FC Arlanda vann med 3-0 och har nu säkrat kontraktet i femman. Hasan Hassan gjorde två mål och Miguel Corvova två. För Märsta Syrianska går det fortsatt tungt, man föll hemma mot Riala med hela 5-0 och är jumbo. Men det är bara en seger upp till säker mark, Vaksala2 står på tre poäng med fyra matcher kvar. Rimbo IF har fått lämna serien pga för många WO.

Division 6S
MIK2 vann mot Brottby2 med 3-2. MIK ligger i mitten av tabellen. RIK2 föll med klara 4-0 mot Väddö som toppar serien och är på väg upp i femman med två matcher kvar.

Division 7S
Sigtuna IF spelade 1-1 mot tabelettan Almo i seriefinalen, en seger hade smakat mumma då man i så fall hade varit på samma poäng. Nu har Almo tre poäng tillgod på Sigtuna. Almo gjorde mål i 12:e minuten och det dröjde till tio minuter in i andra innan Sigtuna kvitterade. Ludvig Harryzon drog på sig sitt andra gula i matchen på slutet men Sigtuna lyckades freda målet.

Wigör är kvar som trea trots förlusten mot Knivsta2. Oskar Brask kvitterade till 1-1 i mitten av andra men Knivsta2 avgjorde med kvarten kvar. Det var en het match med tolv gula och ett rött, de flesta korten stod Knivsta2 för. På söndag är det derby på Odensala IP med matchstart 14.30. Sigtuna har fyra poäng tillgodo, vid seger slutar man sämst tvåa.

Division 2 – FC Arlanda – Klicka här

julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

connys_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

koppar_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
2020_helsida
oppethus_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

flygskola_helsida
mp_host_helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
connys
julmarknad_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
koppar_outsider
swedol_outsider
oppethus_outsider
jul_outsider