center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Det bjöds på blandade resultat för bygdens lag. Här hittar du ditt favoritlags resultat och målskyttar.

Division 4
Rosersbergs IK föll som du kan läsa om här. Men även Märsta IK noterade förlust. Vattholma vann överraskande med 3-1, 1-0 kom redan i 7:e minuten på straff. Xavier Espinoza Contreras kvitterade tidigt i andra för MIK. I 72:a minuten kom dock 2-1 för Vattholma och på övertid 3-1. Tungt poängtapp för MIK som vid seger kunde ha hängt på i toppstriden. Med tre omgångar kvar skiljer tre poäng mellan lag 1-4. Ettan går direkt upp, lag 2-3 kvalar troligtvis.

Division 5
FC Arlanda vann med 3-0 och har nu säkrat kontraktet i femman. Hasan Hassan gjorde två mål och Miguel Corvova två. För Märsta Syrianska går det fortsatt tungt, man föll hemma mot Riala med hela 5-0 och är jumbo. Men det är bara en seger upp till säker mark, Vaksala2 står på tre poäng med fyra matcher kvar. Rimbo IF har fått lämna serien pga för många WO.

Division 6S
MIK2 vann mot Brottby2 med 3-2. MIK ligger i mitten av tabellen. RIK2 föll med klara 4-0 mot Väddö som toppar serien och är på väg upp i femman med två matcher kvar.

Division 7S
Sigtuna IF spelade 1-1 mot tabelettan Almo i seriefinalen, en seger hade smakat mumma då man i så fall hade varit på samma poäng. Nu har Almo tre poäng tillgod på Sigtuna. Almo gjorde mål i 12:e minuten och det dröjde till tio minuter in i andra innan Sigtuna kvitterade. Ludvig Harryzon drog på sig sitt andra gula i matchen på slutet men Sigtuna lyckades freda målet.

Wigör är kvar som trea trots förlusten mot Knivsta2. Oskar Brask kvitterade till 1-1 i mitten av andra men Knivsta2 avgjorde med kvarten kvar. Det var en het match med tolv gula och ett rött, de flesta korten stod Knivsta2 för. På söndag är det derby på Odensala IP med matchstart 14.30. Sigtuna har fyra poäng tillgodo, vid seger slutar man sämst tvåa.

Division 2 – FC Arlanda – Klicka här

defacto_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_helsida2020
andersojag
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

bostad_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

helsida_var2021
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

2020_helsida
mp_host_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
bostad_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider