center_pan21

Så gick det för bygdens lag

Här hittar du matchinfo från den gångna helgens matcher för bygdens lag.

Division 5S
FC Arlanda besegrade Vaksala2 med klara 5-1 på Midgårdsvallen. Hasan Hassan svarade för hattrick, resterande mål gjordes av Carlos Cortés och Elvis Mashilingi. Arlanda hade 2-0 i paus och 3-0 i andra innan Vaksala reducerade. Men två mål sista kvarten fastställde slutresultatet. Närmast väntar bortamatch mot Persien

Märsta Syrianska FC förlorade med 2-0 borta mot Enköpings IS. Båda målen kom i andra halvlek. MSFC är jumbo i serien med fyra raka nederlag. MSFC möter Roslagsbro hemma på söndag.

Division 5 Dam
VP gjorde 1-0 men därefter vände RIK/SIF på steken. Det var 3-1 i paus och 6-2 efter full tid. Naylor gjorde två mål, Jacobsson 2, Lantz ett och Börjesson ett.

Division 7S
Sigtuna IF ångar på i serien och tig en 1-0 seger mot UIF på bortaplan. Målet satte Mohammed Loan på straff i 12:e minuten. SIF är tvåa i serien efter fyra matcher. Närmast väntar toppmöte mot trean Enköping City på söndag på Ansgarsvallen.

defacto_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

eldsjal-helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
andersojag
bostad_helsida
mp_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

2020_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
swedol_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
nrh