sap_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Så gick det för bygdens lag

Här är resultat och målskyttar från helgens lokala fotboll.

Rosersbergs IK vann klart mot Syrianska FF i Division 5 Södra, RIK ledde 1-0 i paus och tryckte in ytterligare fyra efter vilan. Liban Mohammed blev tvåmålsskytt och slutresultatet skrevs till 5-0. Segern var RIK:s tredje raka och toppar serien tillsammans med Enköpings IS.

FC Arlanda2 vann i Division 6 Södra med 3-1 mot Persien efter två mål av Elvis Mashilingi och ett av Yusuf Muhumued. I samma serie föll MIK2 med 3-0 borta mot Knivsta. Tabellen toppas av Arlanda2.

I Division 7 Södra föll Wigör med klara 4-0 hemma mot Johannesbäck FF, Rosersbergs IK2 förlorade mot Kåre2 med 2-1

Märsta IK vann mot Vaksala i Division 4. Båda lagen ramlade ur trean förra året, det var 1-1 i paus innan Troy Linnes satte 2-1 i 57:e minuten. Philip Alouch kvitterade efter att Vaksala tagit ledningen i första. Segern var MIK:s första i Division 4 efter att man inlett med två raka nederlag. Närmast väntar match måndag 17/8 borta mot VP.

Sigtuna IF tog andra raka segern i Division 7 när Sirius2 besegrades med klara 4-1 på Ansgarsvallen.

Märsta Syrianska FC vann i Division 6V på Råbergsvallen med 3-2. Jose Miguel Cordova inledde målskyttet, men gästerna Morgongåva svarade kort därpå med att vända på steken. Först i 75:e minuten kvitterade Paul Noah och i 88:e kom segermålet från Froylan Andres Felipe Rivera Claros.

defacto_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
sfs_out
pantamera_out
nrh
outsider_social
connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
event_outsider