moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Här kommer resultat och målskyttar för bygdens lag som spelat i helgen.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Väddö och är jumbo i tabellen med endast en poäng. Laget har hela 31 insläppta på 6 matcher.

Division 5N
Märsta Syrianska tog första segern för säsongen efter mål av Paul Noah tidigt i matchen. Hinden reducerade i minut 27 men veteranen Aleksandar Iskander ökade på med en frispark kort därpå. I andra fullbordade Noah sitt hattrick, då hjälpte det inte att Hinden satte 2-4 med 22 minuter kvar. MSFC möter nu Österlövsta på torsdag hemma i Märsta.

Division 6S
MIK2 besegrade RIK2 i derbyt. Båda lagen var inför matchen poänglösa men MIK är nu över nedflyttningsstrecket.

Division 6V
Sigtuna IF vann med 3-2 borta mot Nordic. Det var en klang- och jubelföreställning i första som bjöd på samtliga mål i matchen. SIF hade 2-0 via Adamu Tanko Mohammed och Sveholm. Mohammed avgjorde med sitt andra mål för matchen i 44:e minuten. Sigtuna fick Sveholm utvisad med en halvtimme kvar att spela men höll undan.

Division 7S
Wiggan besegrade Knarrbacken hemma i Märsta med 2-1. Kristoffer Ekengren Landenmark gav Wiggan ledningen i 9:e minuten, Ricardo Giovanni Candela Paredes ökade på efter en kvart. Charles Berglund reducerade för Knarrbacken i 67:e minuten men kom inte närmare.

ewas_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
liber_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
marinan_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
moderat_outsider
ewas_outsider