arlandagk_panorama

Så firas Nationaldagen

Nationaldagen firas på flera håll i kommunen, allt från Sigtuna till Valsta och Steninge.

banner_juni_artikel

I Sigtuna är det medborgarskapsceremoni där nya svenska medborgare får sina medborgarskapsbevis och en bordsflagga. Ceremonin startar klockan 12 och därefter pågår diverse aktiviteter runt om i staden. I Steninge slottsby är det Barnens nationaldag med aktiviteter för barn. Valsta firar nationaldag med start 13.00 och även Wenngarn firar med musik, konst, bakluckeloppis. Prognosen för torsdagen ser ut at bjuda på 27 grader och strålande sol.

Här kan du fira Nationaldagen

defacto_helsida

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

sbrf_helsida
sommar
happyhomes_2019

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

sigtunavatten_standard
fme_helsida
banner_juni_helsida
colorama_april2
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

ica_valsta_choklad
sbrf_outsider
nrh
fme_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
colorama_april