bostadsformedling

Så firas Nationaldagen

Nationaldagen firas på flera håll i kommunen, allt från Sigtuna till Valsta och Steninge.

centrum_artikel

I Sigtuna är det medborgarskapsceremoni där nya svenska medborgare får sina medborgarskapsbevis och en bordsflagga. Ceremonin startar klockan 12 och därefter pågår diverse aktiviteter runt om i staden. I Steninge slottsby är det Barnens nationaldag med aktiviteter för barn. Valsta firar nationaldag med start 13.00 och även Wenngarn firar med musik, konst, bakluckeloppis. Prognosen för torsdagen ser ut at bjuda på 27 grader och strålande sol.

Här kan du fira Nationaldagen

happyhomes_sommar2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

connys_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

2020_helsida
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

speedy_helsida
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider