defacto_pan
Foto: Vinyl

Så firas juldagen

Juldagen som tidigare varit förknippat till GM, KC, Harrys och nu senast Vinyl utgår i år och istället kommer det att finnas flera krogar med Juldagsfest.

Det klassiska juldagsfirandet på Vinyl är över sedan ett år tillbaka. Vinyl finns inte längre och inte heller någon nattklubb i lokalen. Istället kommer flera krogar i år att ha ett Juldagsfirande.

O´Learys kallar sin fest ”All Inclusive” med festande i sommaranda där gamla festveteranen Siwan Eliasson stårför arrangemanget. I samband med festen kommer det att finnas middag att boka.

Vivamus har bjudit in Dogge Doggelito för att underhålla. Man kallar sin fest för ”Årets hemvändarkväll”.

Magasinet har också ett firande med middagspaket och öppet till 02.00. Bumbi kommer att leverera musiken.

Brook i Rosersberg har firande i hotellbaren med värdarna Christian Cederferm och Peter Björk, öppet till 03.00 och DJ Toolroom creative mixar.

defacto_host2018
hostfest_centrum

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

nrh
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt3
connys
objekt4
outsider
komvuxq3_4
sbrf_sep
sportfiske_banner