invigning_clasohlsson
Foto: Vinyl

Så firas juldagen

Juldagen som tidigare varit förknippat till GM, KC, Harrys och nu senast Vinyl utgår i år och istället kommer det att finnas flera krogar med Juldagsfest.

banner_artikel

Det klassiska juldagsfirandet på Vinyl är över sedan ett år tillbaka. Vinyl finns inte längre och inte heller någon nattklubb i lokalen. Istället kommer flera krogar i år att ha ett Juldagsfirande.

O´Learys kallar sin fest ”All Inclusive” med festande i sommaranda där gamla festveteranen Siwan Eliasson stårför arrangemanget. I samband med festen kommer det att finnas middag att boka.

Vivamus har bjudit in Dogge Doggelito för att underhålla. Man kallar sin fest för ”Årets hemvändarkväll”.

Magasinet har också ett firande med middagspaket och öppet till 02.00. Bumbi kommer att leverera musiken.

Brook i Rosersberg har firande i hotellbaren med värdarna Christian Cederferm och Peter Björk, öppet till 03.00 och DJ Toolroom creative mixar.

center_banner2

Robin klar för BBQ/Grill-SM

Nöjesnyheter Steningebon Robin Edsmyr tävlade under lördagen i Grill & BBQ och kom tvåa med sitt team, därmed får de vara med i SM/EM senare i år: - Vi kom på en andra plats totalt och är direkt till SM/EM 8-10 juni. Riktigt roligt. Vi knep första platsen på vegetariska rätten med en vego-burgare, berättar Robin för märsta.nu

februari

Sigtunakrögare tar över klassiska nattklubben

Nöjesnyheter Sigtunakrögaren Sten Carlgren som äger Mr French i Stockholm köper även F12 av Melker Andersson skriver Nöjesguiden: - Vi har under en längre tid varit intresserade av att ta över restaurangen och klubben på Fredsgatan 12, säger Carlgren till tidningen.

forskontor

Firar 75 år med Barnens dag

Nöjesnyheter Märsta Förenade kommer i vår att arrangera populära Barnens dag för fjärde året i rad där barn och ungdomar kan se och provåka en massa fordon: - Vi bestämde oss då att satsa på en ännu större fest för alla barn till 2018, då vi också firar 75-årsjubileum, säger VD Mikael Andersson.

dackia_2018

Hästartisten lockade 200 till Sigtuna

Nöjesnyheter Hästartisten Tobbe Larsson lockar hundratals till Sigtuna Ridskola på torsdagskvällen: - Efter avslutad show blev det autografskrivning och fotografering. Mycket lyckad kväll med drygt 200 personer i publiken.

varen2018
bildextra!

Elever hade sin egna Oscarsgala

Nöjesnyheter Det arrangerades Oscarsgala för Sätunaskolans elever, Sätuna Filmgala, som läraren Bob van den Eijkhof ligger bakom: - Sätunaskolans elever på fritids har under de senaste åren använt sig av bildmanus, greenscreen och iMovie för att producera egna kortfilmer, berättar Bob för märsta.nu

Hyllad hästshow kommer till Sigtuna

Nöjesnyheter Häst- och showartisten Tobbe Larsson kommer till Sigtuna för ett uppträdande senare i mars: -Hästarna har skapat det liv jag lever idag, de har gett mig möjligheten att träffa kungligheter, artister och många intressanta människor som jag aldrig hade mött utan dem, säger Tobbe i ett pressmeddelande.

fettisdagen

Antonio laddar för Fettisdagen

Nöjesnyheter På Bistro Valvet i Sigtuna har det laddats för Semmeldagen i flera veckor och till imorgon så blir det en tidig morgon för bagaren Antonio Gumussoy: - Jag går upp tre på morgonen och börjar jobba, säger han till märsta.nu

val2018
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
outsider_defacto
connys
objekt2
objekt4
nfc_vinter
objekt3
vuxentutbildning
standard_start
matcher_skanela
standard_ridskola