moderaterna_juni
Foto: Vinyl

Så firas juldagen

Juldagen som tidigare varit förknippat till GM, KC, Harrys och nu senast Vinyl utgår i år och istället kommer det att finnas flera krogar med Juldagsfest.

Det klassiska juldagsfirandet på Vinyl är över sedan ett år tillbaka. Vinyl finns inte längre och inte heller någon nattklubb i lokalen. Istället kommer flera krogar i år att ha ett Juldagsfirande.

O´Learys kallar sin fest ”All Inclusive” med festande i sommaranda där gamla festveteranen Siwan Eliasson stårför arrangemanget. I samband med festen kommer det att finnas middag att boka.

Vivamus har bjudit in Dogge Doggelito för att underhålla. Man kallar sin fest för ”Årets hemvändarkväll”.

Magasinet har också ett firande med middagspaket och öppet till 02.00. Bumbi kommer att leverera musiken.

Brook i Rosersberg har firande i hotellbaren med värdarna Christian Cederferm och Peter Björk, öppet till 03.00 och DJ Toolroom creative mixar.

vuxenutbildning2

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

steningeslottsommar
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

sportfiskebanner2
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

sap_valet2018

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

happy_homes_juli

Dags för Bygdens dagar

Nöjesnyheter Bygdens dagar arrangeras av Haga Hembygdsförening för femte året och för fjärde året tillsammans med Österby gård: - Vi jobbar mycket med utveckling av landsbygden. Både med att göra aktiviteter som gynnar företagare på Sigtunahalvön men även med frågor som säkrare vägar, cykelvägar och busshållsplatser, berättar Annika Östervall, ordförande.

Ny thairestaurang på Stora gatan

Nöjesnyheter Prik heter Sigtunas nya thairestaurang och drivs av paret Gai och Fredrik Hjälm: - Det är genuint thailändskt med enbart thailändska kockar, säger Gai Hjälm till märsta.nu

yearlingsales
connys
objekt3
outsider_defacto
vuxentutbildning
veterankraft_standard
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
val2018
sap_outsider
outsider_moderat
forskontor
objekt2
objekt4