sportlov_centrum
Internationella Kvinnodagen firas i Kulturlänken från klockan 12 idag.Foto: Jamshid Jamshidi/NHL

Här firas Internationella Kvinnodagen

Idag är det Internationella Kvinnodagen. Den firas med tal och diskussion i Kulturlänken.

sportlov_centrum

Kvinnojouren i Märsta står bakom arrangemanget av Internationella Kvinnodagen i Kulurlänken. Det kommer finnas möjlighet att köpa unik konst från den öppna konstutställningen samt lyssna på Kvinnojourens ordförande om läget för kvinnor idag. De kvinnor som mördades under 2016 i Sverige kommer också att hedras.

icavalsta_semlor
sangensemble
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

arlandagolf
happyhomes_2019

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
korpen_jan-feb

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

connys
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh