moderaterna_sep2020

Så blir Sigtuna Fritidscenter

Sigtuna Fritidscenter som renoverats under en tid kommer att öppna upp kort efter nyår och kommunen har släppt de första bilderna på anläggningen.

Det blir en upplevelse för flera sinnen när man besöker Sigtuna fritidscenter. Färgat vatten är ett av inslagen och det finns även inslag från Sigtunas historia med runstenar i anläggningen. Den stora bassängen är igång men tester genomförs för att säkerställa att alla filter och annat fungerar som det ska enligt bad- och simhallschefen Tapani Röyttä.

Ett exakt datum går just nu inte att sätta eftersom det måste till ett godkännande av byggnationen först, men början av 2019 är ska man kunna inviga enligt Röyttä.

connys_helsida
corner_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider