julbanner

Så blir Sigtuna Fritidscenter

Sigtuna Fritidscenter som renoverats under en tid kommer att öppna upp kort efter nyår och kommunen har släppt de första bilderna på anläggningen.

Det blir en upplevelse för flera sinnen när man besöker Sigtuna fritidscenter. Färgat vatten är ett av inslagen och det finns även inslag från Sigtunas historia med runstenar i anläggningen. Den stora bassängen är igång men tester genomförs för att säkerställa att alla filter och annat fungerar som det ska enligt bad- och simhallschefen Tapani Röyttä.

Ett exakt datum går just nu inte att sätta eftersom det måste till ett godkännande av byggnationen först, men början av 2019 är ska man kunna inviga enligt Röyttä.

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

icavalsta_julbanner
defacto_host2018
julbanner2
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
sigtuna_funkis
lager_bilnet

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

fme_jul
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

nrh_lania
vanster_jul
funkis_2
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
objekt2
outsider
objekt3
connys
komvuxq3_4
objekt4