defacto_pan2020
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

Märsta Förenade har uppdraget att transportera ut största delen av berg som måste fraktas bort i samband med bygget av Förbifart Stockholm. Innan tunneln är klar till 2026 ska det fraktas bort 12-15 miljoner ton berg.
– Utmaningarna ligger bland annat i att vi har mycket varierande kvalitet på berget,

Även kommunens näringslivschef Mathias Forsberg har varit på plats för att se hur bygget fortlöper:
– Att besöka arbetet med Förbifart Stockholm innebär är häftig upplevelse som jag länge velat göra. Jag har följt projektet sedan de första skisserna för över tio år sedan och det var häftigt att vi fick gå ut i tunneln precis där bussarna i uppfarten till Skärholmen kommer rulla i framtiden, berättar Mathias Forsberg.

happyhomes_50
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys