arlandagk_panorama
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sportlov_centrum

Märsta Förenade har uppdraget att transportera ut största delen av berg som måste fraktas bort i samband med bygget av Förbifart Stockholm. Innan tunneln är klar till 2026 ska det fraktas bort 12-15 miljoner ton berg.
– Utmaningarna ligger bland annat i att vi har mycket varierande kvalitet på berget,

Även kommunens näringslivschef Mathias Forsberg har varit på plats för att se hur bygget fortlöper:
– Att besöka arbetet med Förbifart Stockholm innebär är häftig upplevelse som jag länge velat göra. Jag har följt projektet sedan de första skisserna för över tio år sedan och det var häftigt att vi fick gå ut i tunneln precis där bussarna i uppfarten till Skärholmen kommer rulla i framtiden, berättar Mathias Forsberg.

defacto_helsida
sangensemble

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

icavalsta_semlor
banner_trerosor
korpen_jan-feb

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

ridskola_2019_helsida
arlandagolf
happyhomes_2019
sportlov2019

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider