moderaterna_sep2020
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade
Foto: Märsta Förenade

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

Märsta Förenade har uppdraget att transportera ut största delen av berg som måste fraktas bort i samband med bygget av Förbifart Stockholm. Innan tunneln är klar till 2026 ska det fraktas bort 12-15 miljoner ton berg.
– Utmaningarna ligger bland annat i att vi har mycket varierande kvalitet på berget,

Även kommunens näringslivschef Mathias Forsberg har varit på plats för att se hur bygget fortlöper:
– Att besöka arbetet med Förbifart Stockholm innebär är häftig upplevelse som jag länge velat göra. Jag har följt projektet sedan de första skisserna för över tio år sedan och det var häftigt att vi fick gå ut i tunneln precis där bussarna i uppfarten till Skärholmen kommer rulla i framtiden, berättar Mathias Forsberg.

festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
boisigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider