defacto_pan
Marie AxelssonFoto: Pressbild/Socialdemokraterna

(S) lovar 65 miljoner till kommunen

Socialdemokraterna öronmärker 20 miljarder till välfärden i landets kommuner vid valseger och 65 miljoner av dessa ska gå till Sigtuna kommun.

20 miljarder till kommunerna lovar Socialdemokraterna vid valseger. 65 miljoner ska gå till Sigtuna kommun och användas för satsningar inom skolan och äldreomsorgen.
– Detta är en tydlig markering från Socialdemokraterna. Med de extra välfärdsmiljonerna kan vi göra extra satsningar på våra invånare. Vi öronmärker pengarna så att de kommer invånarna direkt till del. Socialdemokratisk politik gör skillnad, säger Marie Axelsson (S), oppositionsråd och etta på valsedeln i Sigtuna kommun

julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

icavalsta_julbanner
lager_bilnet
fme_jul
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

defacto_host2018
happy_homes_juli
vanster_jul
funkis_2
objekt3
colorama_vinter
komvuxq3_4
nrh_lania
connys
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider