arlandagk_panorama
Marie AxelssonFoto: Pressbild/Socialdemokraterna

(S) lovar 65 miljoner till kommunen

Socialdemokraterna öronmärker 20 miljarder till välfärden i landets kommuner vid valseger och 65 miljoner av dessa ska gå till Sigtuna kommun.

centrum_pask

20 miljarder till kommunerna lovar Socialdemokraterna vid valseger. 65 miljoner ska gå till Sigtuna kommun och användas för satsningar inom skolan och äldreomsorgen.
– Detta är en tydlig markering från Socialdemokraterna. Med de extra välfärdsmiljonerna kan vi göra extra satsningar på våra invånare. Vi öronmärker pengarna så att de kommer invånarna direkt till del. Socialdemokratisk politik gör skillnad, säger Marie Axelsson (S), oppositionsråd och etta på valsedeln i Sigtuna kommun

valsta_utveckling

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

logistik_utbildning
defacto_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

happyhomes_2019
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

bonava_helsida
sigtunavatten_standard

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_pask_helsida
fme_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
colorama_april
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
fme_outsider
bonava_outsider