defacto_pan2020

(S) lanserar klimatpolitiskt program

Kort efter KSO-duellen presenterade Socialdemokraterna sitt miljöpolitiska program som innebär fortsatt samarbete med Fairtrade och minskat matsvinn bland annat.

centrum_artikel

I Socialdemokraternas klimatpolitiska program för de kommande fyra åren ingår fortsatt samarbete med Fairtrade City och personalen ska utbildas inom medvetenhet kring hållbarhetsfrågor. Sigtuna kommun ska vara en ekokommun enligt oppositionsrådet Marie Axelsson och veteranen Gun Eriksson. Arbetet med en giftfri förskola går vidare, mathantering och minskat matsvinn är området som ska prioriteras.

kcbygg_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

nrh
marina_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider