invigning_clasohlsson
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Ryskt bolag etablerar på Arlanda

S7 Airlines startar ny direktlinje mellan Arlanda-S:t Petersburg, tanken är att den ska gå främst under VM i fotboll som avgörs i Ryssland.

banner_artikel

Ryska S7 Airlines etablerar linjen mellan Arlanda-S:t Petersburg med start 10 juni fram till slutet av september. Flyglinjen anses bli ett bra alternativ för både fotbollsentusiaster och turister som vill resa en långhelg i Europa. S7 kommer att trafikera med en Embraer 170 som kan ta emot 78 passagerare.
– Jag är övertygad om att resor till Stockholm kommer att efterfrågas stort bland resenärer från Sankt Petersburg, säger S7:s koncernchef Igor Veretennikov i ett pressmeddelande.

Elisabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, välkomnar satsningen från S7 och ser möjligheter för resenärer att utforska flygbolagets nätverk i Ryssland samtidigt som inkommande turister kan utforska Sverige. S:t Petersburg är ett av de populäraste turistmålen i Ryssland och många från Europa passar på att besöka både S:t Petersburg och Moskva enligt Igor Veretennikov.

varen2018

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

center_banner2
dackia_2018
februari

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

forskontor

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

nfc_vinter
connys
standard_ridskola
vuxentutbildning
objekt4
Norra Redovisningshuset
objekt3
matcher_skanela
outsider_defacto
val2018
standard_start
objekt2
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard