defacto_panorama
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Ryskt bolag etablerar på Arlanda

S7 Airlines startar ny direktlinje mellan Arlanda-S:t Petersburg, tanken är att den ska gå främst under VM i fotboll som avgörs i Ryssland.

Ryska S7 Airlines etablerar linjen mellan Arlanda-S:t Petersburg med start 10 juni fram till slutet av september. Flyglinjen anses bli ett bra alternativ för både fotbollsentusiaster och turister som vill resa en långhelg i Europa. S7 kommer att trafikera med en Embraer 170 som kan ta emot 78 passagerare.
– Jag är övertygad om att resor till Stockholm kommer att efterfrågas stort bland resenärer från Sankt Petersburg, säger S7:s koncernchef Igor Veretennikov i ett pressmeddelande.

Elisabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, välkomnar satsningen från S7 och ser möjligheter för resenärer att utforska flygbolagets nätverk i Ryssland samtidigt som inkommande turister kan utforska Sverige. S:t Petersburg är ett av de populäraste turistmålen i Ryssland och många från Europa passar på att besöka både S:t Petersburg och Moskva enligt Igor Veretennikov.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

socialutmarkelse

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
sap_valet2018

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

outsider_moderat
objekt2
objekt3
objekt4
sap_outsider
forskontor
outsider_defacto
vuxentutbildning
connys
val2018
yearlingsales
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset