centrum_jul_panorama
Polis sökte vid 12-tiden efter en man som rymt i samband med permissionFoto: Insändarbild

Rymling greps av polis

Polisen meddelar att den som rymde vid lunchtid i Sigtuna har gripits.

defacto_jul_artikel

Vid 12-tiden på måndagen rymde en man som var på permission. Han lyckades springa ifrån Kriminalvårdens personal. En stor sökinsats mobiliserades med anledning av försvinnandet med både helikopter och polishundar.

Den inledande polisjakten gav inga resultat men vid 16.40-tiden ska han ha gripits. Enligt vittnesuppgifter greps han kring väg 263 vid Garnsviken. Mannen kommer nu att transporteras till någon av kriminalvårdens förvar uppger Polisen.

tp_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_jul

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

fme_oktober

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

happyhomes_2019

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

centrum_jul_helsida
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

trainingpartner_jobb_outsider
julbord
greeknight_outsider
nrh
tp_outsider
connys