center_pan21
Foto: Ryanair

Ryanairs Arlanda-Landvetterlinje igång i slutet av oktober

Ryanairs inrikeslinje mellan Arlanda-Göteborg startar i slutet av oktober.

I slutet av oktober startar Ryanair sin direktlinje mellan Arlanda-Göteborg. Ryanair har tidigare lanserat en storsatsning med ett stort antal linjer till och från Arlanda. Rutten Arlanda-Landvetter ska trafikeras dagligen. Ryanair kommer även att ha en bas på Arlanda.

mp_host_helsida
helsida_var2021

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

andersojag
eldsjal-helsida
connys_helsida
bostad_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
nrh
andersojag_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider