center_pan21
Foto: Tony Danerhag/Swedavia

Ryanair utökar på Arlanda

Ryanairs expansion på Arlanda fortsätter och till 2022 planerar man mer inrikestrafik.

Det blir totalt 35 linjer och 140 avgångar i veckan med Ryanair från Arlanda under 2022. Det senaste tillskottet är Luleå-Arlanda som ska trafikeras sju gånger i veckan. 23 linjer har invigts nu under höst/vinter och en bas etableras till våren. Fyra plan ska stationeras på den nya basen. Flygstart för Luleå-linjen blir till sommaren 2022. Utöver Luleå meddelar Swedavia att även Visby läggs till på listan. Visby ska trafikeras tre gånger i veckan, även den linjen med start i sommar.

connys_helsida
valsta-jul_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
jul2021
julmarknad_helsida
dack-helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
swedol_outsider
connys
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider