panorama_centrum
Foto: Tony Danerhag/Swedavia

Ryanair utökar på Arlanda

Ryanairs expansion på Arlanda fortsätter och till 2022 planerar man mer inrikestrafik.

Det blir totalt 35 linjer och 140 avgångar i veckan med Ryanair från Arlanda under 2022. Det senaste tillskottet är Luleå-Arlanda som ska trafikeras sju gånger i veckan. 23 linjer har invigts nu under höst/vinter och en bas etableras till våren. Fyra plan ska stationeras på den nya basen. Flygstart för Luleå-linjen blir till sommaren 2022. Utöver Luleå meddelar Swedavia att även Visby läggs till på listan. Visby ska trafikeras tre gånger i veckan, även den linjen med start i sommar.

centrum_sommar2022_helsida
helsida
connys_helsida
liber_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

nationaldag_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

2020_helsida
retro_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

defacto_helsida
mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
mp_outsider2022
retro_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
nationaldag_out
outsider
connys
moderat_outsider