center_pan21
Foto: Ryanair

Ryanair lockar med tusentals billiga resor från Arlanda

Ryanair som etablerar på Arlanda i höst lockar med massor av billiga resor.

Ryanair som är ett känt lågprisbolag inom flygresor ska återstarta efter pandemin från Arlanda. Man har etablerat på ett stort antal destinationer och även en bas på Arlanda. För att locka resenärer till och från Arlanda är det priser för cirka 200 kronor enkelresa till flera av destinationerna. Även från flygplatser i exempelvis England lockar man med billiga resor till Arlanda. Nuvarande kampanj för att locka till resande pågår under ett dygn.

eldsjal-helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
andersojag
helsida_var2021
2020_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
swedol_outsider
nrh
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out