panorama_centrum
Foto: Ryanair

Ryanair lockar med tusentals billiga resor från Arlanda

Ryanair som etablerar på Arlanda i höst lockar med massor av billiga resor.

Ryanair som är ett känt lågprisbolag inom flygresor ska återstarta efter pandemin från Arlanda. Man har etablerat på ett stort antal destinationer och även en bas på Arlanda. För att locka resenärer till och från Arlanda är det priser för cirka 200 kronor enkelresa till flera av destinationerna. Även från flygplatser i exempelvis England lockar man med billiga resor till Arlanda. Nuvarande kampanj för att locka till resande pågår under ett dygn.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

ewas_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider