moderaterna_panorama
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Ryanair lanserar ny linje till Kiev

Ryanair kommer lansera en ny linje till Kiev från Arlanda vilket innebär att man har 37 direktlinjer från Arlanda i sommar.

I höst började Ryanair flyga via Arlanda. Något som varit lyckat än så länge. Man har även lanserat ett antal linjer sedan dess och i vår öppnar basen på Arlanda. På onsdagen meddelas det blir en lansering till Kiev också, totalt blir det 37 linjer, varav fem är inrikes. Intresset för resor till och från Kiev från Sverige uppges stort. Starten för rutten sker 29 mars, den kommer gå två gånger i veckan. Sedan tidigare finns SAS på sträckan från Arlanda.

liber_helsida
helsida
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

logistik_sigtuna_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
retro_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider
logistik_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider