moderaterna_panorama
Foto: Tony Danerhag/Swedavia

Ryanair adderar 36:e linjen

Ryanairs satsning på Arlanda fortsätter och man kommer att lansera en 36:e linje till de redan man aviserat.

Inför sommarsäsongen blir det ännu en linje med Ryanair till Kroatien. Totalt kommer Ryanair att ha 36 linjer från Arlanda under 2022. 23 linjer har redan startat under hösten. Till sommaren blir det ytterligare 13 linjer i samband med att basen på Arlanda öppnas lagom till våren. Start för linjen sker 27 mars med rutter torsdag och söndag. Resmål i Kroatien från Arlanda uppges ha hög efterfrågan enligt Swedavia.

marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
mp_helsida_april

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
connys
marina_outsider