sap_pan
Foto: Ryanair

Ryanair flyger ny linje till Malta från Arlanda

Ryanair lägger till ytterligare en linje från Arlanda i sitt utbud från och med i höst.

Ryanair utökar utbudet från Arlanda, med start i november flyger man två gånger i veckan till Malta. Första flighten går 2:a november enligt tidningen Times Malta. Etableringen är en del av Ryanairs satsning på Malta där man kommer flyga 300 flighter i veckan till och från Malta från olika europeiska flygplatser. Ryanair har cirka 40 destinationer från Arlanda sedan man etablerat en bas i våras.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
social_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

defacto_helsida
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
kso-duell_out
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
connys
mp_outsider2022
pantamera_out