moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Ryanair

Ryanair etablerar även till Barcelona

Ryanairs satsning på Arlanda fortsätter och i november lägger man till Barcelona i utbudet som sedan tidigare är omfattande.

Ryanair har som märsta.nu rapporterat om tidigare lanserat ett stort antal flighter till och från Arlanda och man lockar resenärer med billiga priser i premiären. Dagarna före att man inviger sin bas på Arlanda kommer man att lansera en linje till Barcelona, lagom till höstlovet.
– Det är ett verkligen positiva nyheter att Ryanair fortsätter expandera i Sverige och på Stockholm Arlanda. Att de väljer att addera ytterligare en destination till det stora antal flyglinjer de lanserar i höst är verkligen ett styrkebesked och tecken på ökad efterfrågan, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Rutten kommer att trafikeras tre gånger i veckan, tisdagar, torsdagar och lördagar.
– Även om ljuspunkterna är många och världen stegvis öppnar upp, så fortsätter vi att vädja till våra resenärer att hålla sig uppdaterade om inresereglerna på sin destination och följa de rekommendationer som gäller för ett säkert resande, fortsätter Charlotte Ljunggren.

helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

ewas_helsida
defacto_helsida
social_helsida
mp_helsida_april

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

centrum_sommar2022_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
moderat_outsider
outsider_social
swedol_outsider
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
event_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys