center_pan21
Foto: Pressbild/Ryanair

Ryanair etablerar även till Barcelona

Ryanairs satsning på Arlanda fortsätter och i november lägger man till Barcelona i utbudet som sedan tidigare är omfattande.

Ryanair har som märsta.nu rapporterat om tidigare lanserat ett stort antal flighter till och från Arlanda och man lockar resenärer med billiga priser i premiären. Dagarna före att man inviger sin bas på Arlanda kommer man att lansera en linje till Barcelona, lagom till höstlovet.
– Det är ett verkligen positiva nyheter att Ryanair fortsätter expandera i Sverige och på Stockholm Arlanda. Att de väljer att addera ytterligare en destination till det stora antal flyglinjer de lanserar i höst är verkligen ett styrkebesked och tecken på ökad efterfrågan, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Rutten kommer att trafikeras tre gånger i veckan, tisdagar, torsdagar och lördagar.
– Även om ljuspunkterna är många och världen stegvis öppnar upp, så fortsätter vi att vädja till våra resenärer att hålla sig uppdaterade om inresereglerna på sin destination och följa de rekommendationer som gäller för ett säkert resande, fortsätter Charlotte Ljunggren.

helsida_var2021
andersojag
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
bostad_helsida
2020_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
bostad_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider