defacto_pan2020
Foto: Rusta

Rusta öppnar upp i slutet av oktober

Rusta öppnar upp i slutet av oktober i centrala Märsta.

Bygget av nya marknadsplatsen vid Märstarondellen går in i slutfasen och snart ska Rusta öppnar, ett datum har satts vilket är 27:e oktober enligt sajten Market. Butiken är efterlängtad av många kommuninvånare. Rusta har under pandmein expanderat stort i landet och tre nya butiker står klara i oktober bara, varav en i Märsta. Sedan 2020 rör det sig om hela 24 varuhus.

retro_helsida
helsida
2020_helsida
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

mp_helsida_april

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

nationaldag_helsida
liber_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

centrum_sommar2022_helsida
logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

retro_outsider
connys
swedol_outsider
mp_outsider2022
outsider
logistik_outsider
nationaldag_out
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider