panorama_centrum
Foto: Pressbild

Rosersbergs slottshotell prisades

Countryside Hotels med över 35 medlemsanläggningar har utsett Rosersbergs slottshotell till Årets uppstickare.

I samband med ceremoni på Dömle Herrgård i Deje utsågs vinnare i Coubtryside Hotels, en organisation som samlar över 35 anläggningar. I kategorin Årets uppstickare blev Rosersbergs slottshotell utsedd till vinnare.
– Det finns en sån enorm energi och hängivenhet i hotellbranschen och därför känns det oerhört kul att hylla aktörer som Rosersbergs Slottshotell, som gjort det lilla extra, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider