defacto_panorama_mustasch
Rosersbergs APA heter den nya ölen.Foto: Rosersbergs slottsbryggeri

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar ny ölsort

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar en ny öl, Rosersbergs APA, som beskrivs som en modern pale ale.

I Rosersbergs slott brygger Rosersbergs slottsbryggeri öl mest för egen försäljning i samband med matservering och konferenser i slottet. Nu har man lanserat Rosersbergs APA som är en modern pall ale med en nyanserad, gräslig och humlearomatisk smak. Ölen bryggs på ljus rostad malt, karamellmalt och med ädel tysk humle bland annat. Den är helt ofiltrerad enligt bryggmästaren Michael Winberg Gustavsson. Ölen kommer även att serveras på andra anläggningar inom Stockholm Meeting Selection som äger Rosersbergs slott bland annat:
– Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt ölhantverk som är bryggd i vårt slottsbryggeri, säger Joakim Landén, hotelldirektör för Rosersbergs Slottshotell.

centrum_host_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
fme_oktober
ica_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys