moderaterna_tack
Rosersbergs APA heter den nya ölen.Foto: Rosersbergs slottsbryggeri

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar ny ölsort

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar en ny öl, Rosersbergs APA, som beskrivs som en modern pale ale.

I Rosersbergs slott brygger Rosersbergs slottsbryggeri öl mest för egen försäljning i samband med matservering och konferenser i slottet. Nu har man lanserat Rosersbergs APA som är en modern pall ale med en nyanserad, gräslig och humlearomatisk smak. Ölen bryggs på ljus rostad malt, karamellmalt och med ädel tysk humle bland annat. Den är helt ofiltrerad enligt bryggmästaren Michael Winberg Gustavsson. Ölen kommer även att serveras på andra anläggningar inom Stockholm Meeting Selection som äger Rosersbergs slott bland annat:
– Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt ölhantverk som är bryggd i vårt slottsbryggeri, säger Joakim Landén, hotelldirektör för Rosersbergs Slottshotell.

happy_homes_juli

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

defacto_host2018

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

komvuxq3_4
sbrf_sep
connys
nfc_vinter
objekt3
outsider
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt2
sigtunavatten_standard
skanela_matcher18-19