defacto_pan2020
Rosersbergs APA heter den nya ölen.Foto: Rosersbergs slottsbryggeri

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar ny ölsort

Rosersbergs slottsbryggeri lanserar en ny öl, Rosersbergs APA, som beskrivs som en modern pale ale.

centrum_artikel

I Rosersbergs slott brygger Rosersbergs slottsbryggeri öl mest för egen försäljning i samband med matservering och konferenser i slottet. Nu har man lanserat Rosersbergs APA som är en modern pall ale med en nyanserad, gräslig och humlearomatisk smak. Ölen bryggs på ljus rostad malt, karamellmalt och med ädel tysk humle bland annat. Den är helt ofiltrerad enligt bryggmästaren Michael Winberg Gustavsson. Ölen kommer även att serveras på andra anläggningar inom Stockholm Meeting Selection som äger Rosersbergs slott bland annat:
– Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt ölhantverk som är bryggd i vårt slottsbryggeri, säger Joakim Landén, hotelldirektör för Rosersbergs Slottshotell.

defacto_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider