centrum_host
Foto: Pressbild

Rosersbergs slott lanserar vinteröl

Rosersbergs slottshotell lanserar sitt egna öl Rosersbergs Winter Wit serveras inom Stockholm Meeting Selection.

centrum_farsdag_artikel

Koncernen Stockholm Meeteing Selection som äger Rosersbergs slott bland annat kommer att servera ölet som bryggts på slottet på sina anläggningar. Ölet Rosersberg Winter Wit är en veteöl som anses passa bra till julbordet. Framöver kommer flera sorters öl att lanseras från Rosersbergs slott:
– Äntligen har vi fått vårt eget ölbryggeri. Från att tidigare endast bryggt öl i liten skala i köket till att nu kunna erbjuda våra gäster att även få ta del av bryggeriprocessen känns fantastiskt roligt, säger Joakim Landén, hotelldirektör för Rosersbergs Slottshotell.

Sigtuna tar nu plats på bryggerikartan med tre bryggerier. Sedan tidigare finns mer välkända Sigtuna Brygghus och även Wenngarn har bryggeri. Bara Sigtuna öl finns dock att köpa på Systembolaget.

sigtunavatten_standard

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

centrum_farsdag
greeknighthelsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

happyhomes_2019
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
fme_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

nrh
connys
colorama_april2
greeknight_outsider