moderater-bokslut
Foto: Pressbild

Rosersbergs slott lanserar vinteröl

Rosersbergs slottshotell lanserar sitt egna öl Rosersbergs Winter Wit serveras inom Stockholm Meeting Selection.

centrum_artikel

Koncernen Stockholm Meeteing Selection som äger Rosersbergs slott bland annat kommer att servera ölet som bryggts på slottet på sina anläggningar. Ölet Rosersberg Winter Wit är en veteöl som anses passa bra till julbordet. Framöver kommer flera sorters öl att lanseras från Rosersbergs slott:
– Äntligen har vi fått vårt eget ölbryggeri. Från att tidigare endast bryggt öl i liten skala i köket till att nu kunna erbjuda våra gäster att även få ta del av bryggeriprocessen känns fantastiskt roligt, säger Joakim Landén, hotelldirektör för Rosersbergs Slottshotell.

Sigtuna tar nu plats på bryggerikartan med tre bryggerier. Sedan tidigare finns mer välkända Sigtuna Brygghus och även Wenngarn har bryggeri. Bara Sigtuna öl finns dock att köpa på Systembolaget.

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

speedy_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider