defacto_pan
Glada spelare och ledare i RIKFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK

Rosersbergs IK till finalspel

Rosersbergs IK:s damjuniorer är klara för final i USM efter ett dramatiskt avgörande den gångna helgen.

RIK:s damjuniorer åkte till Steg 4 i Göteborg den gångna helgen för att möta Sävehof, Kungälv, VästeråsIrsta och Huddinge i gruppen. Det blev först seger mot VI men därefter förlust mot Kungälv, för att ta sig vidare var man tvungna att vinna mot storfavoriten Sävehof vilket man gjorde med 27-24, därefter slog man Huddinge klart med 31-16.

För att ta sig vidare som tvåa krävdes att Kungälv skulle ta minst en poäng mot Sävehof, så blev också fallet sedan Kungälv kvitterat till 24-24 med 20 sekunder kvar, det sista som händer är att Sävehof får en straff som Kungälvs målvakt räddar och därmed var det RIK och Kungälv som gick vidare till finalspelet 20-22 april i Malmö.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

fme_jul

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

lager_bilnet
sportfiskebanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

julbanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

defacto_host2018
icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

colorama_vinter
komvuxq3_4
objekt2
vanster_jul
funkis_2
nrh_lania
connys
objekt3
outsider
objekt4
sigtunavatten_standard