defacto_panorama
Glada spelare och ledare i RIKFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK

Rosersbergs IK till finalspel

Rosersbergs IK:s damjuniorer är klara för final i USM efter ett dramatiskt avgörande den gångna helgen.

RIK:s damjuniorer åkte till Steg 4 i Göteborg den gångna helgen för att möta Sävehof, Kungälv, VästeråsIrsta och Huddinge i gruppen. Det blev först seger mot VI men därefter förlust mot Kungälv, för att ta sig vidare var man tvungna att vinna mot storfavoriten Sävehof vilket man gjorde med 27-24, därefter slog man Huddinge klart med 31-16.

För att ta sig vidare som tvåa krävdes att Kungälv skulle ta minst en poäng mot Sävehof, så blev också fallet sedan Kungälv kvitterat till 24-24 med 20 sekunder kvar, det sista som händer är att Sävehof får en straff som Kungälvs målvakt räddar och därmed var det RIK och Kungälv som gick vidare till finalspelet 20-22 april i Malmö.

socialutmarkelse

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

steningeslottsommar
sportfiskebanner2
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

outsider_moderat
forskontor
veterankraft_standard
vuxentutbildning
outsider_defacto
sap_outsider
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
yearlingsales
objekt2
objekt4
objekt3
val2018
connys
Norra Redovisningshuset