moderaterna_tack
Glada spelare och ledare i RIKFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK

Rosersbergs IK till finalspel

Rosersbergs IK:s damjuniorer är klara för final i USM efter ett dramatiskt avgörande den gångna helgen.

RIK:s damjuniorer åkte till Steg 4 i Göteborg den gångna helgen för att möta Sävehof, Kungälv, VästeråsIrsta och Huddinge i gruppen. Det blev först seger mot VI men därefter förlust mot Kungälv, för att ta sig vidare var man tvungna att vinna mot storfavoriten Sävehof vilket man gjorde med 27-24, därefter slog man Huddinge klart med 31-16.

För att ta sig vidare som tvåa krävdes att Kungälv skulle ta minst en poäng mot Sävehof, så blev också fallet sedan Kungälv kvitterat till 24-24 med 20 sekunder kvar, det sista som händer är att Sävehof får en straff som Kungälvs målvakt räddar och därmed var det RIK och Kungälv som gick vidare till finalspelet 20-22 april i Malmö.

happy_homes_juli
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

objekt4
sigtunavatten_standard
sportfiske_banner
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
objekt2
connys
sbrf_sep
komvuxq3_4
outsider
objekt3