invigning_clasohlsson
Glada spelare och ledare i RIKFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK

Rosersbergs IK till finalspel

Rosersbergs IK:s damjuniorer är klara för final i USM efter ett dramatiskt avgörande den gångna helgen.

banner_artikel

RIK:s damjuniorer åkte till Steg 4 i Göteborg den gångna helgen för att möta Sävehof, Kungälv, VästeråsIrsta och Huddinge i gruppen. Det blev först seger mot VI men därefter förlust mot Kungälv, för att ta sig vidare var man tvungna att vinna mot storfavoriten Sävehof vilket man gjorde med 27-24, därefter slog man Huddinge klart med 31-16.

För att ta sig vidare som tvåa krävdes att Kungälv skulle ta minst en poäng mot Sävehof, så blev också fallet sedan Kungälv kvitterat till 24-24 med 20 sekunder kvar, det sista som händer är att Sävehof får en straff som Kungälvs målvakt räddar och därmed var det RIK och Kungälv som gick vidare till finalspelet 20-22 april i Malmö.

varen2018
center_banner2

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

februari
forskontor

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

dackia_2018
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

objekt2
objekt3
outsider_defacto
standard_start
veterankraft_standard
connys
objekt4
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
matcher_skanela
val2018
vuxentutbildning
standard_ridskola
sigtunavatten_standard