moderaterna_panorama
Dick Lyngbrant, tränareFoto: Daniel Iskander

Rosersberg tog 17:e segern

Rosersbergs IK som säkrade avancemanget till ettan för två veckor sedan har spelat två matcher sen dess och besegrade på fredag kväll Huddinge med 10-7.

Det blev lite av en baksmälla för Rosersberg efter att ha säkrat seriesegern mot Barkarby för två veckor sedan. Veckan efter skulle man spela mot Ekerö som inte förlorat hemma på två år. Den matchen vann öborna med 11-7 och därmed höll sviten i sig. På fredag kväll kom Huddinge till Rosershallen och trots att RIK inte har mer än äran kvar att spela för kom 127 åskådare för att se drabbningen. Rosersberg ledde både 3-0 och 5-1 innan Huddinge lyckades putsa till siffrorna lite, ett tag stod det både 7-5 och 8-6. Någon fara på taket var det dock inte då RIK hade en växel till så fort gästerna närmade sig.

Målen
Holmström 2, Levén 2, Swahn 2, Ekfeldt, Gustafsson Stockfors, Gabrielsson

2020_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ewas_outsider
marina_outsider
connys
swedol_outsider