moderater_pan_sommar

Rosersberg körde över BKV Norrtälje2

RIK tog säsongens första seger när man på annandagen besegrade BKV Norrtälje2 med klara 5-1.

Matchen var mållös till i slutet av första halvlek, men när Pontus Jansson skickade in 1-0 i slutet av första så blev de proppen ur i andra. Joakim Brolund följde upp med 2-0 direkt efter paus, Victor Levén 3-0 i 49:e minuten och Åke Wixner satte 4 och 5-0 i 62 och 68:e minuten. Matchen var därmed avgjord men målvakten Rikard Karlsson fick dessvärre inte hålla nollan utan BKV fick in ett tröstmål i 85:e minuten. Närmast väntar match mot Palestinska på fredag borta i Uppsala med start 19.30.
defacto_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april
connys_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
connys
sfs_out
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
outsider_social
pantamera_out
swedol_outsider