arlandagolf_pan_aug
Spelarna som fick pris som matchens bästa.Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren
Kajsa Westberg Eriksson och Ida Schaffer firarFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Rosersberg derbyvann mot Ceres

Rosersberg vann i derbyt mot norrtäljeklubben Ceres och är fyra i Division 2-tabellen.

marstakalaset_artikel

Efter en stark förstahalvlek ledde Rosersberg med 18-10 mot Ceres i Rosershallen. Siffrorna kunde ha varit större om det inte var för en storspelande målvakt i Ceres. I andra fortsatte dominansen och man gick ifrån till 27-15. Mot slutet av halvleken drar man ner på tempot en aning och Ceres snyggade till slutresultatet till 32-25. Enligt ledare Anders Ericsson gjorde man en bra laginsats där alla var med och bidrog. Målvakterna räddade skott och skapade utrymme för kontringar.

Målen
Westberg Eriksson 9, Olivia Mansnerus 8, Cornelia Gerger Ripman 6, Lannermalm 3, Ida Schaffer 3, Blom, Garme, Gustavsson

Här kan du läsa mer om matchen

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

marstakalas_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
sommar
ica_valsta_choklad

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
miljopris_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sportfiske_sommar
colorama_april
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
connys