arlandagk_panorama
Spelarna som fick pris som matchens bästa.Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren
Kajsa Westberg Eriksson och Ida Schaffer firarFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Rosersberg derbyvann mot Ceres

Rosersberg vann i derbyt mot norrtäljeklubben Ceres och är fyra i Division 2-tabellen.

rosta_sigtuna2

Efter en stark förstahalvlek ledde Rosersberg med 18-10 mot Ceres i Rosershallen. Siffrorna kunde ha varit större om det inte var för en storspelande målvakt i Ceres. I andra fortsatte dominansen och man gick ifrån till 27-15. Mot slutet av halvleken drar man ner på tempot en aning och Ceres snyggade till slutresultatet till 32-25. Enligt ledare Anders Ericsson gjorde man en bra laginsats där alla var med och bidrog. Målvakterna räddade skott och skapade utrymme för kontringar.

Målen
Westberg Eriksson 9, Olivia Mansnerus 8, Cornelia Gerger Ripman 6, Lannermalm 3, Ida Schaffer 3, Blom, Garme, Gustavsson

Här kan du läsa mer om matchen

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

varfest_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
nationaldag_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
colorama_april
v_eu
nationaldag_out
connys
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
fme_outsider
sap_outsider_eu
nrh