centrum_panorama2020
Spelarna som fick pris som matchens bästa.Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren
Kajsa Westberg Eriksson och Ida Schaffer firarFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Rosersberg derbyvann mot Ceres

Rosersberg vann i derbyt mot norrtäljeklubben Ceres och är fyra i Division 2-tabellen.

Efter en stark förstahalvlek ledde Rosersberg med 18-10 mot Ceres i Rosershallen. Siffrorna kunde ha varit större om det inte var för en storspelande målvakt i Ceres. I andra fortsatte dominansen och man gick ifrån till 27-15. Mot slutet av halvleken drar man ner på tempot en aning och Ceres snyggade till slutresultatet till 32-25. Enligt ledare Anders Ericsson gjorde man en bra laginsats där alla var med och bidrog. Målvakterna räddade skott och skapade utrymme för kontringar.

Målen
Westberg Eriksson 9, Olivia Mansnerus 8, Cornelia Gerger Ripman 6, Lannermalm 3, Ida Schaffer 3, Blom, Garme, Gustavsson

Här kan du läsa mer om matchen

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider