arlandagk_panorama
Spelarna som fick pris som matchens bästa.Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren
Kajsa Westberg Eriksson och Ida Schaffer firarFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Rosersberg derbyvann mot Ceres

Rosersberg vann i derbyt mot norrtäljeklubben Ceres och är fyra i Division 2-tabellen.

centrum_tvaar

Efter en stark förstahalvlek ledde Rosersberg med 18-10 mot Ceres i Rosershallen. Siffrorna kunde ha varit större om det inte var för en storspelande målvakt i Ceres. I andra fortsatte dominansen och man gick ifrån till 27-15. Mot slutet av halvleken drar man ner på tempot en aning och Ceres snyggade till slutresultatet till 32-25. Enligt ledare Anders Ericsson gjorde man en bra laginsats där alla var med och bidrog. Målvakterna räddade skott och skapade utrymme för kontringar.

Målen
Westberg Eriksson 9, Olivia Mansnerus 8, Cornelia Gerger Ripman 6, Lannermalm 3, Ida Schaffer 3, Blom, Garme, Gustavsson

Här kan du läsa mer om matchen

happyhomes_2019
karby_varme1
defacto_helsida
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

sigtunavatten_standard
banner_trerosor
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

arlandagolf
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

icavalsta_semlor

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

connys
ridskola_2019_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

herrallsvenskan

Rafflande avslutning att vänta

Sport Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hadaya till Norge

Fotboll Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2