beijer_panorama
Christian Sandsund och Daniel Gabrielsson hade en lyckad math.Foto: Donald Swahn

Rosersberg besegrade Sandviken

Rosersbergs IK besegrade Sandviken på fredagskvällen med 11-9.

centrum_artikel

Rosersberg har efter en dålig start i serien nu två raka segrar, förra veckan mot Hässelby 5-4 och i fredags mot Sandviken hemma i Rosersberg med 11-9.
– Mot Sandviken släpper vi lite för enkla mål bakåt. Framåt ser det dock bättre ut och känslan är att vi är det bättre laget. Vi har tidigare haft svårt för Sandviken och därför känns det extra bra med en seger, berättar sportchefen Fredrik Raschke.

Efter två perioden ledde RIK med hela 8-3 men bjöd hemmapubliken på onödig dramatik. Dagens behållning svarade Joakim Gustavsson för med en backhandsvolley till 1-1. Christian Sandsund svarade för fyra mål, Daniel Gabrielsson för tre mål och Simon Holmström för ett mål och fyra pass.

centrum_helsida2020

Markus tillbaka från Rikslägret

Fotboll Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

defacto_helsida
division 2

Storförlust för FC Arlanda

Fotboll Trots comeback från Jean Marc Antersijn så blev det nederlag med hela 7-0 mot Karlberg för Arlanda som nu är cementerade i botten.

connys_helsida

Nya spelare i FC Arlanda

Fotboll Inför omstarten av Division 2 har jumbon FC Arlanda värvat in två nya spelare som man hoppas ska hjälpa dem lyfta över strecket.

2020_helsida

Fina placeringar för Lisa Engström

Ridning Lisa Engström från Sigtuna går Beridarprogrammet som vänder sig till som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Innebandy Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
praktiska_helsida
brobygget_night
helsida_var2021
andersojag
brobygget_day
derbyextra

Rosersberg vann hett derby

Fotboll Rosersbergs IK vann första derbyt i Division 4 mot Märsta IK i en match som bjöd på nästan allt och lite till.

EXTRA

Slutspelat för William trots stormatchen

Ishockey Wingsfostrade William Karlssons insats i slutspelet och i match sex mot Montreal räckte inte, hans Vegas åkte ut tidigt i morse: - Vi spelar för att vinna, sa en fåordig William efter matchen till NHL.com

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
brobygget_day_out
praktiska_outsider
swedol_outsider
brobygget_night_out
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
connys
beijer_outsider
ridskola_2020_outsider