centrum_host
Niclas Johansson-BräckFoto: Pressbild/Rosersbergs IK

Rosers värvar från Superligan

Två raka nederlag var för mycket för Rosersbergs IK som på tisdagen gjorde klart med Niclas Johansson-Bräck från Sirius i Superligan: - Han har länge stått på vår önskelusta, uppger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_farsdag_artikel

3-5 mot Åkersberga och 6-9 mot Sandviken blev för mycket för RIK, nu plockar man in vänsterbacken Niclas Johansson-Bräck från superligalaget Sirius. Han blir spelklar till söndagens bortamatch mot Runsten.
– Vi försökte hitta en lösning redan förra året men av försåtliga skäl var Rotebro då inte intresserade av att släppa sin guldklimp. Nu när han tillhör Sirius i Superligan har det blivit lite sparsamt med speltid vilket är förståeligt har vi haft en positiv dialog och nu blir detta en bra lösning för alla. Att han har kvalité för SSL finns det inget tvivel om, det tar dock kanske lite tid att växa in i kostymen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

40 poäng i Allsvenskan
Johansson-Bräck kommer in på sk dubbellicens vilket innebär att han kan vara med och träna med Sirius och kämpa sig till en plats där och samtidigt spela matcher i Rosersberg. Förra året i Allsvenskan med Rotebro noterades han för 40 poäng på 22 matcher.
– Jag tycker det är en proffsig förening som har tydliga mål att de vill upp i seriesystemet. Har följt laget sen jag var med i Smögen förra året. Det är ju ett väldigt ungt lag så jag hoppas jag kan bidra med den ”rutin” jag har, uppger Niclas Johansson-Bräck.

centrum_farsdag
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
greeknighthelsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh