defacto_pan2020
Linus Jämtdal var i en klass för sig i Division 1.

Rosers kvalar mot Mora

Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

centrum_artikel

I lördags spelades den för Rosersberg betydelselösa matchen mot Falun i sista omgången av ettan. Rosers vann med behagliga 8-2 efter en ny show av Linus Jämtdal som levererade sex poäng. Därmed har Linus svarat för 82 poäng i serien på 22 matcher. Han vinner poängligan med 16 poäng ner till närmsta man. Kedjekamraterna Christian Sandsund och Victor Levén slutar sexa och tolva i poängligan med 48 respektive 43 poäng.

På söndag börjar allvaret, Hagunda som vann serien har valt att möta trean Runsten medan Rosersberg får ta sig an Mora. RIK var klar tvåa i serien med 51 poäng, nio fler än Mora.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
happy_homes_mars
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
valvet_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
nrh
valvet_outsider