moderat_jul_nyar
Linus Jämtdal var i en klass för sig i Division 1.

Rosers kvalar mot Mora

Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

I lördags spelades den för Rosersberg betydelselösa matchen mot Falun i sista omgången av ettan. Rosers vann med behagliga 8-2 efter en ny show av Linus Jämtdal som levererade sex poäng. Därmed har Linus svarat för 82 poäng i serien på 22 matcher. Han vinner poängligan med 16 poäng ner till närmsta man. Kedjekamraterna Christian Sandsund och Victor Levén slutar sexa och tolva i poängligan med 48 respektive 43 poäng.

På söndag börjar allvaret, Hagunda som vann serien har valt att möta trean Runsten medan Rosersberg får ta sig an Mora. RIK var klar tvåa i serien med 51 poäng, nio fler än Mora.

happyhomes_2019
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider