defacto_pan
Linus Jämtdal var i en klass för sig i Division 1.

Rosers kvalar mot Mora

Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

marstakalaset_artikel

I lördags spelades den för Rosersberg betydelselösa matchen mot Falun i sista omgången av ettan. Rosers vann med behagliga 8-2 efter en ny show av Linus Jämtdal som levererade sex poäng. Därmed har Linus svarat för 82 poäng i serien på 22 matcher. Han vinner poängligan med 16 poäng ner till närmsta man. Kedjekamraterna Christian Sandsund och Victor Levén slutar sexa och tolva i poängligan med 48 respektive 43 poäng.

På söndag börjar allvaret, Hagunda som vann serien har valt att möta trean Runsten medan Rosersberg får ta sig an Mora. RIK var klar tvåa i serien med 51 poäng, nio fler än Mora.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
colorama_april2
sommar
kontor_thaifong
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
miljopris_helsida
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

nrh
colorama_april
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
connys