arlandagk_panorama
Linus Jämtdal var i en klass för sig i Division 1.

Rosers kvalar mot Mora

Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

banner_juni_artikel

I lördags spelades den för Rosersberg betydelselösa matchen mot Falun i sista omgången av ettan. Rosers vann med behagliga 8-2 efter en ny show av Linus Jämtdal som levererade sex poäng. Därmed har Linus svarat för 82 poäng i serien på 22 matcher. Han vinner poängligan med 16 poäng ner till närmsta man. Kedjekamraterna Christian Sandsund och Victor Levén slutar sexa och tolva i poängligan med 48 respektive 43 poäng.

På söndag börjar allvaret, Hagunda som vann serien har valt att möta trean Runsten medan Rosersberg får ta sig an Mora. RIK var klar tvåa i serien med 51 poäng, nio fler än Mora.

sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar
banner_juni_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
connys
nrh
fme_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
colorama_april