moderaterna_juni
Foto: Rosersbergs IK: Donald Swahn/Jim Löthman

Rosers blandar sig in i toppstriden

Rosersbergs IK vann överraskande mot tabellettan Håbo FF2 och har chans att vinna serien med två omgångar kvar.

Division 5S
Det blev något av en skrällseger på Råbergsvallen när RIK slog ettan Håbo2. Därmed kunde Brottby istället segla upp som ny etta medan RIK är kvar som två. RIK har kvar att möta fyran Södra Trögd och bottenlaget Danmark. Samtidigt ska Håbo2 och Brottby mötas i slutet av månaden. Ettan går direkt upp medan tvåan kan få chans att flyttas upp beroende på hur många lag som flyttas upp från fyran samt åker ur trean.

Själva matchen då. Håbo tog ledningen via ett självmål innan Victor Levén kvitterade i 39:e minuten. I andra kom två raka mål för RIK via Ljus och Bajric, Håbo reducerade med tio minuter kvar men kom inte närmare.

Division 7Ö
I sjuan är läget fortfarande oförändrat. Wigör vann sin match med 9-0 mot Frösunda2 men står kvar på samma poäng som tvåan Roslagsbro. Det hela avgörs i sista omgången då Wiggan möter Söderfors hemma i Odensala medan Roslagsbro tar sig an Frösunda. Ska Roslagsbro förbi krävs antingen att Wigör förlorar eller tappar poäng samt att man plockar in 23 mål. Seger för Wiggan och saken är biff.

Samtidigt passade Arlanda2 på att säkra kontraktet. Man vann borta i Knutby med 4-1 efter mål av Per Engström, Carlos Ramirez, Edouard Khalaf och Franco Özgün.

Division 3 Dam
I Damtrean vann RIK klart med 4-2 mot Rimbo. Josefine Stomberg svarade för ett hattrick och Josefin Lantz fastställde slutresultatet i 84:e minuten. En match återstår, seger för RIK mot Östervåla och man blir trea i tabellen.

Division 6S
I sexan sprattlade Sigtuna till liv när man slog VP2 med 2-0, men bara en match återstår Sigtuna har ingen chans att klara kontraktet. En meningslös match borta mot Bålsta Sanering återstår. Christoffer Sveholm gjorde Sigtunas båda mål mot VP2.

Märsta IK2 spelar ikväll mot Apollon.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

socialutmarkelse
sap_valet2018

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt2
objekt4
val2018
nfc_vinter
yearlingsales
connys
outsider_defacto
outsider_moderat
veterankraft_standard
sap_outsider
vuxentutbildning
forskontor
objekt3
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset