rantebanner
Ronny Latva, trea från vänster, med kollegor i Konditorlandslaget. Foto: Konditorlandslaget/Facebook

Ronny elva på VM med Konditorlandslaget

Konditorlandslaget med sigtunabon Ronny Latva slutade på 11:e plats i VM i Lyon.

sommar

Konditor VM gick i Lyon 22-23 januari, medverkade i det svenska landslaget gjorde Ronny Latva, Sigtuna, ägare av RC Chocolat. Sverige kom med i VM genom att komma trea på EM, 22 länder gjorde upp i tävlingen och Sverige kom 11:a. Ronny hade ansvar för is- och glasstårta. Tävlingen pågick i tio timmar och under tiden ska man skapa och presentera samt avsmakas och bedömas. En tröst för det svenska laget var att man fick pris för Bästa innovation.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

sommar
happy_homes_sommar
magget_v16
extra

Spikat med Rockplocket igen

Nöjesnyheter Rockplocket kommer tillbaka igen efter sex år i dvala - Det blir en härlig kväll med 13 orkestrar som redan är klara, säger initiativtagaren Ove Jansson.

varumarke_defacto_sommar
extra

Klassisk nattklubb slår igen

Nöjesnyheter Märstas klassiska nattklubb på Stationsgatan 4, idag Vinyl, slår igen: - Vi vill tacka för den här tiden, nu finns det andra planer för fastigheten, kanske det i framtiden kommer en annan restaurang där, säger Charbel Daoud som äger verksamheten tillsammans med sina bröder.

Intim gästade Märsta

Nöjesnyheter Popduon Intim gästade Vinyl i Märsta för en bejublad spelning under lördagen: - Intim brukar sätta fart på folket, säger artistbokaren Abu på Vinyl.

theweek2017

Konstutställning på Wenngarn

Kulturnyheter Ewa Persson håller konstgalleriet på Wenngarns slott och just nu pågår utställning: - Nu har jag hängt en mixad utställning med alla konstnärers verk. Det är super häftigt!! Lite maffigt. Vitt skilda stilar, olika tolkningar och uttryck. Något för alla, berättar Eva för märsta.nu

Shereen efter finalen: Har fått en upplevelse för livet

Nöjesnyheter På torsdag kväll sändes finalen av Det stora tårtslaget med Shereen Saouk från Märsta. Hon vann inte men är så klart nöjd ändå med insatsen i programmet: - Jag är jättestolt och nöjd med alla mina tårtor, jag hade inte gjort något annorlunda. Stort tack till alla som följt och hejjat på mig. Jag känner mig som en vinnare ändå, säger Shereen Saouk till märsta.nu

lions_standard
connys
sfssommar
standard_ridskola
standard
colorama_jan
cricketklubben
Frisyr – Standard
mik_camp
Norra Redovisningshuset
sommar
Festspecialisten – Standard