eurosko2
Ronny Latva, trea från vänster, med kollegor i Konditorlandslaget. Foto: Konditorlandslaget/Facebook

Ronny elva på VM med Konditorlandslaget

Konditorlandslaget med sigtunabon Ronny Latva slutade på 11:e plats i VM i Lyon.

marstac_aug

Konditor VM gick i Lyon 22-23 januari, medverkade i det svenska landslaget gjorde Ronny Latva, Sigtuna, ägare av RC Chocolat. Sverige kom med i VM genom att komma trea på EM, 22 länder gjorde upp i tävlingen och Sverige kom 11:a. Ronny hade ansvar för is- och glasstårta. Tävlingen pågick i tio timmar och under tiden ska man skapa och presentera samt avsmakas och bedömas. En tröst för det svenska laget var att man fick pris för Bästa innovation.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

forsmaleri
forskontor
defacto_panorama_boka_mote
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

happy_homes_sommar

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

dackia_vinter2018

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

matcher_skanela
nfc_vinter
borg
Festspecialisten – Standard
blackfriday
standard
Norra Redovisningshuset
connys
frisyr2018
skolgatan6d
yrkesutbildningen
steningeliden32
standard_ridskola
cricketklubben
agy2
dalgatan7b
dogranch
lions_standard
colorama_jan
slutstation