centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Rond 1 till Skånela

Skånela gjorde en fantastisk match enligt tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg och tog hem första matchen av tre mot Team Eslöv: - Det var en riktigt bra genomförd match av oss, säger ”Chippen”.

centrum_artikel

Vikingahallens 627 åskådare och de två lagen inledde med en tyst minut för att hedra offren för attacken i Stockholm. Därefter inledde Team Eslöv med att leda med 0-1 och 1-2, sedan var det bara ett lag på banan. Skånela gick inte att stoppa, man ledde med mellan 5-7 mål konstant i den första halvleken. Till paus var det 16-11. I andra höll sig avståndet och slutresultatet skrevs till 29-24.

Skånela var täta bakåt och farliga i kontringarna. Många gjorde fina insatser men Fredrik ”Chippen” Söderberg hyllade laget:
– Vi började vår säsong för 51 veckor sedan för att vara redo för den här dagen. Vi var redo och vi levererar, hade vi inte haft en sån här lyckoträff så vinner Eslöv. Det är den här nivån som krävs, men samtidigt gör vi våra bästa matcher mot de bästa lagen, analyserar ”Chippen”.

Dubbelmöte på bortaplan
”Chippen” hade inget att klaga på, nu suger man på karamellen fram till annandagen då man möter Eslöv på bortaplan, det blir två matcher där om inte Skånela lyckas avgöra i match två.
– De har två hemma men vi ska se till att vinna på annandag påsk.

Målen
Andersson 9, Petersson 7, Thorleifsdottir 5, Wislander 4, Nygårds 2, Norrman, Eriksson

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider