arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Rond 1 till Skånela

Skånela gjorde en fantastisk match enligt tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg och tog hem första matchen av tre mot Team Eslöv: - Det var en riktigt bra genomförd match av oss, säger ”Chippen”.

marstakalaset_artikel

Vikingahallens 627 åskådare och de två lagen inledde med en tyst minut för att hedra offren för attacken i Stockholm. Därefter inledde Team Eslöv med att leda med 0-1 och 1-2, sedan var det bara ett lag på banan. Skånela gick inte att stoppa, man ledde med mellan 5-7 mål konstant i den första halvleken. Till paus var det 16-11. I andra höll sig avståndet och slutresultatet skrevs till 29-24.

Skånela var täta bakåt och farliga i kontringarna. Många gjorde fina insatser men Fredrik ”Chippen” Söderberg hyllade laget:
– Vi började vår säsong för 51 veckor sedan för att vara redo för den här dagen. Vi var redo och vi levererar, hade vi inte haft en sån här lyckoträff så vinner Eslöv. Det är den här nivån som krävs, men samtidigt gör vi våra bästa matcher mot de bästa lagen, analyserar ”Chippen”.

Dubbelmöte på bortaplan
”Chippen” hade inget att klaga på, nu suger man på karamellen fram till annandagen då man möter Eslöv på bortaplan, det blir två matcher där om inte Skånela lyckas avgöra i match två.
– De har två hemma men vi ska se till att vinna på annandag påsk.

Målen
Andersson 9, Petersson 7, Thorleifsdottir 5, Wislander 4, Nygårds 2, Norrman, Eriksson

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar_centrum
colorama_april2
marstakalas_helsida
defacto_helsida
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
miljopris_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider