moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Rond 1 till Skånela

Skånela gjorde en fantastisk match enligt tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg och tog hem första matchen av tre mot Team Eslöv: - Det var en riktigt bra genomförd match av oss, säger ”Chippen”.

Vikingahallens 627 åskådare och de två lagen inledde med en tyst minut för att hedra offren för attacken i Stockholm. Därefter inledde Team Eslöv med att leda med 0-1 och 1-2, sedan var det bara ett lag på banan. Skånela gick inte att stoppa, man ledde med mellan 5-7 mål konstant i den första halvleken. Till paus var det 16-11. I andra höll sig avståndet och slutresultatet skrevs till 29-24.

Skånela var täta bakåt och farliga i kontringarna. Många gjorde fina insatser men Fredrik ”Chippen” Söderberg hyllade laget:
– Vi började vår säsong för 51 veckor sedan för att vara redo för den här dagen. Vi var redo och vi levererar, hade vi inte haft en sån här lyckoträff så vinner Eslöv. Det är den här nivån som krävs, men samtidigt gör vi våra bästa matcher mot de bästa lagen, analyserar ”Chippen”.

Dubbelmöte på bortaplan
”Chippen” hade inget att klaga på, nu suger man på karamellen fram till annandagen då man möter Eslöv på bortaplan, det blir två matcher där om inte Skånela lyckas avgöra i match två.
– De har två hemma men vi ska se till att vinna på annandag påsk.

Målen
Andersson 9, Petersson 7, Thorleifsdottir 5, Wislander 4, Nygårds 2, Norrman, Eriksson

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh