defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Rond 1 till Skånela

Skånela gjorde en fantastisk match enligt tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg och tog hem första matchen av tre mot Team Eslöv: - Det var en riktigt bra genomförd match av oss, säger ”Chippen”.

banner_juni_artikel

Vikingahallens 627 åskådare och de två lagen inledde med en tyst minut för att hedra offren för attacken i Stockholm. Därefter inledde Team Eslöv med att leda med 0-1 och 1-2, sedan var det bara ett lag på banan. Skånela gick inte att stoppa, man ledde med mellan 5-7 mål konstant i den första halvleken. Till paus var det 16-11. I andra höll sig avståndet och slutresultatet skrevs till 29-24.

Skånela var täta bakåt och farliga i kontringarna. Många gjorde fina insatser men Fredrik ”Chippen” Söderberg hyllade laget:
– Vi började vår säsong för 51 veckor sedan för att vara redo för den här dagen. Vi var redo och vi levererar, hade vi inte haft en sån här lyckoträff så vinner Eslöv. Det är den här nivån som krävs, men samtidigt gör vi våra bästa matcher mot de bästa lagen, analyserar ”Chippen”.

Dubbelmöte på bortaplan
”Chippen” hade inget att klaga på, nu suger man på karamellen fram till annandagen då man möter Eslöv på bortaplan, det blir två matcher där om inte Skånela lyckas avgöra i match två.
– De har två hemma men vi ska se till att vinna på annandag påsk.

Målen
Andersson 9, Petersson 7, Thorleifsdottir 5, Wislander 4, Nygårds 2, Norrman, Eriksson

defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
banner_juni_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
happyhomes_2019
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april