defacto_pan2020
Romeo & Julias julkonsertFoto: Pressbild

Romeo och Julia spelas upp på Kulturum

Klassiska Romeo & Julia kommer till Märsta och Kulturum i december.

Romeo & Julia Kören bjuder in till musikaliskt julfirande på Dramaten i Stockholm, men man ger även ett antal konserter i kranskommunerna. 11:e december kommer kören till Kulturum.
-Vi vill svepa in publiken i ett mjukt täcke av musik, kärlek, skratt och värme, säger körens ledare Benoît Malmberg.

Biljetterna släpptes under onsdagen. Det utlovas toner från medeltiden och renässansen samt julsånger från modern tid. Sångerna kommer bära starka budskap och påminna om varför julen är den största högtiden i Sverige. Kören har funnits sedan 1991 och spelats på utsålda hus på Dramaten sedan 2005.

2020_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

mp_helsida_april

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
nationaldag_helsida
helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
connys
nationaldag_out
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider