moderater-bokslut
Rolands Gustafsson hemma och på VMFoto: Insändarbild

”Rolle” mästare i Cross

Roland "Rolle" Gustasson, snart 77 år, från Arlanda MC, vann nyligen VM-guld i veterancross.

centrum_artikel

Tolv nationer var med och tävlade i Veterancoss-VM som gick i Holland, bland dessa alltså Rolle Gustafsson från Arlanda MC som representerade det svenska laget. Rolle är en riktig veteran i gamet med 56 år på nacken på crossbanan.

Det svenska laget deltog i +72 klassen, tävlingens äldsta klass. Varje förare körde två heat enligt Borås tidning. Banan i Marum var även svåråkt men det svenska laget la beslag på topplatserna i heaten direkt vilket bärgade guldet.

speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studenten2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

swedol_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider