moderater_pan_sommar
Rolands Gustafsson hemma och på VMFoto: Insändarbild

”Rolle” mästare i Cross

Roland "Rolle" Gustasson, snart 77 år, från Arlanda MC, vann nyligen VM-guld i veterancross.

centrum_artikel

Tolv nationer var med och tävlade i Veterancoss-VM som gick i Holland, bland dessa alltså Rolle Gustafsson från Arlanda MC som representerade det svenska laget. Rolle är en riktig veteran i gamet med 56 år på nacken på crossbanan.

Det svenska laget deltog i +72 klassen, tävlingens äldsta klass. Varje förare körde två heat enligt Borås tidning. Banan i Marum var även svåråkt men det svenska laget la beslag på topplatserna i heaten direkt vilket bärgade guldet.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

vaccin
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

mp_host_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
bostad_outsider
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider