defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Röklukt inne i flygplan

Ett plan på väg till Arlanda drabbades av ett blixtnedslag på fredagseftermiddagen.

centrum_artikel

Vid 17.30-tiden gick ett larm ut om att det luktade rök i ett flygplan på Arlanda. Planet stod vid gaten men röklukten uppstod någongång under flygresan som startade i Östersund enligt SVT Stockholm. Ett stort pådrag bestående tio brandbilar larmades ut först men de flesta återvände då läget var under kontroll. Larmet gick ut först när alla passagerare lämnat planet.

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

connys_helsida
2020_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_2019

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

sportlov_sigtuna
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

sportlov_sigtuna_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
connys