defacto_panorama_mustasch
Foto: Insändarbil

Röklukt inne i flygplan

Ett plan på väg till Arlanda drabbades av ett blixtnedslag på fredagseftermiddagen.

Vid 17.30-tiden gick ett larm ut om att det luktade rök i ett flygplan på Arlanda. Planet stod vid gaten men röklukten uppstod någongång under flygresan som startade i Östersund enligt SVT Stockholm. Ett stort pådrag bestående tio brandbilar larmades ut först men de flesta återvände då läget var under kontroll. Larmet gick ut först när alla passagerare lämnat planet.

greeknighthelsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

agy_oppethus
sigtunavatten_standard

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

defacto_mustach_helsida
ica_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

happyhomes_2019

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

fme_oktober
centrum_host_helsida
greeknight_outsider
connys
agy_oppethus_outsider
nrh
colorama_april2