midsommar
Ove Jansson

Rockplocksbiljetter säljs under lördagen

Idag lördag startar försäljningen av 700 biljetter till Rockplocket, den sista upplagan någonsin. Det är bara 700 biljetter som säljs och Ove Jansson tror att de kommer gå åt som smör i solen. - Tyvärr kommer inte alla att få biljetter, säger Ove.

Det mesta är redan uppstyrt i logistiken; Utrustning, transporter, personal:
– Det är mycket att komma ihåg sedan sist, det är fem år sedan vi körde Rockplocket Nostalgi, så skulle vi köra en gång till då blir det på ett äldreboende, säger Ove och skrattar.

Många frågor om nästa år
16-18 ton utrustning ska bäras in och ut ur Forum. Man har även ordnat så att Wings och Magasinet tar barerna. Det ska byggas tält, stängsel och speglar. Wings-Rolle kommer att elda i tunnan. Många vill köra detta som ett återkommande event enligt Ove Jansson men han bara vrider på huvudet.
– Tyvärr blir varken jag, Skuggan eller Forsen yngre och med tanke på att det handlar om ca 400 ideella timmar som ska tas från tiden med familjerna och vänner känner vi nu att det här blir det sista. Så vill ni vara säkra på en plats, kom till Magasinet i Märsta Centrum nu på lördag mellan kl 11.00- 14.00 då säljs dem sista 700 Rockplocksbiljetterna.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

vuxenutbildning2
februari

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

sportfiskebanner2

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

brf_englamarken
varen2018

Kyrkoruiner renoveras

Kulturnyheter Sigtunas krykoruiner S:t Olofs, S:t Lars och S:t Pers som står på Svenska kyrkans mark ska rustas upp och öppnas för allmänheten igen: - Vi har nu startat ett program för ett långsiktigt bevarande av de tre kyrkoruinerna S:t Per, S:t Olof och S:t Lars, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Dags för Bygdens dagar

Nöjesnyheter Bygdens dagar arrangeras av Haga Hembygdsförening för femte året och för fjärde året tillsammans med Österby gård: - Vi jobbar mycket med utveckling av landsbygden. Både med att göra aktiviteter som gynnar företagare på Sigtunahalvön men även med frågor som säkrare vägar, cykelvägar och busshållsplatser, berättar Annika Östervall, ordförande.

Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
objekt4
objekt3
outsider_defacto
objekt2
standard_ridskola
nfc_vinter
outsider_moderat
connys
comitini_banner
val2018
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard