klippdagar
Ove Jansson

Rockplocksbiljetter säljs under lördagen

Idag lördag startar försäljningen av 700 biljetter till Rockplocket, den sista upplagan någonsin. Det är bara 700 biljetter som säljs och Ove Jansson tror att de kommer gå åt som smör i solen. - Tyvärr kommer inte alla att få biljetter, säger Ove.

marstac_aug

Det mesta är redan uppstyrt i logistiken; Utrustning, transporter, personal:
– Det är mycket att komma ihåg sedan sist, det är fem år sedan vi körde Rockplocket Nostalgi, så skulle vi köra en gång till då blir det på ett äldreboende, säger Ove och skrattar.

Många frågor om nästa år
16-18 ton utrustning ska bäras in och ut ur Forum. Man har även ordnat så att Wings och Magasinet tar barerna. Det ska byggas tält, stängsel och speglar. Wings-Rolle kommer att elda i tunnan. Många vill köra detta som ett återkommande event enligt Ove Jansson men han bara vrider på huvudet.
– Tyvärr blir varken jag, Skuggan eller Forsen yngre och med tanke på att det handlar om ca 400 ideella timmar som ska tas från tiden med familjerna och vänner känner vi nu att det här blir det sista. Så vill ni vara säkra på en plats, kom till Magasinet i Märsta Centrum nu på lördag mellan kl 11.00- 14.00 då säljs dem sista 700 Rockplocksbiljetterna.

forsmaleri
farbrorbla_host2017
vinter_bil
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

happy_homes_sommar

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

jul2018

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

standard_ridskola
cricketklubben
agy2
slutstation
lions_standard
dogranch
dalgatan7b
skolgatan6d
colorama_jan
matcher_skanela
frisyr2018
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
stockholmsvagen24
standard
connys
yrkesutbildningen
borg
blackfriday
nfc_vinter