julbanner
Ove Jansson

Rockplocksbiljetter säljs under lördagen

Idag lördag startar försäljningen av 700 biljetter till Rockplocket, den sista upplagan någonsin. Det är bara 700 biljetter som säljs och Ove Jansson tror att de kommer gå åt som smör i solen. - Tyvärr kommer inte alla att få biljetter, säger Ove.

Det mesta är redan uppstyrt i logistiken; Utrustning, transporter, personal:
– Det är mycket att komma ihåg sedan sist, det är fem år sedan vi körde Rockplocket Nostalgi, så skulle vi köra en gång till då blir det på ett äldreboende, säger Ove och skrattar.

Många frågor om nästa år
16-18 ton utrustning ska bäras in och ut ur Forum. Man har även ordnat så att Wings och Magasinet tar barerna. Det ska byggas tält, stängsel och speglar. Wings-Rolle kommer att elda i tunnan. Många vill köra detta som ett återkommande event enligt Ove Jansson men han bara vrider på huvudet.
– Tyvärr blir varken jag, Skuggan eller Forsen yngre och med tanke på att det handlar om ca 400 ideella timmar som ska tas från tiden med familjerna och vänner känner vi nu att det här blir det sista. Så vill ni vara säkra på en plats, kom till Magasinet i Märsta Centrum nu på lördag mellan kl 11.00- 14.00 då säljs dem sista 700 Rockplocksbiljetterna.

icavalsta_julbanner
happy_homes_juli
julbanner2
fme_jul
defacto_host2018

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

lager_bilnet

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

skridskoskola
nrh_lania
outsider
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
funkis_2
objekt4
colorama_vinter
objekt2
komvuxq3_4
objekt3
connys