moderaterna_tack
Ove Jansson

Rockplocksbiljetter säljs under lördagen

Idag lördag startar försäljningen av 700 biljetter till Rockplocket, den sista upplagan någonsin. Det är bara 700 biljetter som säljs och Ove Jansson tror att de kommer gå åt som smör i solen. - Tyvärr kommer inte alla att få biljetter, säger Ove.

Det mesta är redan uppstyrt i logistiken; Utrustning, transporter, personal:
– Det är mycket att komma ihåg sedan sist, det är fem år sedan vi körde Rockplocket Nostalgi, så skulle vi köra en gång till då blir det på ett äldreboende, säger Ove och skrattar.

Många frågor om nästa år
16-18 ton utrustning ska bäras in och ut ur Forum. Man har även ordnat så att Wings och Magasinet tar barerna. Det ska byggas tält, stängsel och speglar. Wings-Rolle kommer att elda i tunnan. Många vill köra detta som ett återkommande event enligt Ove Jansson men han bara vrider på huvudet.
– Tyvärr blir varken jag, Skuggan eller Forsen yngre och med tanke på att det handlar om ca 400 ideella timmar som ska tas från tiden med familjerna och vänner känner vi nu att det här blir det sista. Så vill ni vara säkra på en plats, kom till Magasinet i Märsta Centrum nu på lördag mellan kl 11.00- 14.00 då säljs dem sista 700 Rockplocksbiljetterna.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum
defacto_host2018

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

nfc_vinter
komvuxq3_4
connys
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
objekt3
sportfiske_banner
objekt4
outsider
Norra Redovisningshuset
objekt2